Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• punisher1

aktív tag

Sziasztok!

Sok olvasgatás és tanakodás után vettem én is egy MK808B Plus Amlogic M805 Quad Core Android 4.4 Mini PC-t,én bluetooth-os egeret és egy hdd dokkolót vettem hozzá.Az egész úgy indult,hogy fateromnak veszek egy multimédia lejátszót a szülinapjára mert a dvd lejátszója hol lejátszotta a filmet hol nem.Olvasgattam sokat de mindegyiknek volt valami bibije asus o play és ehez hasonló árkategóriába néztem olyan 20 ezer körül.Aztán emlékeztem,hogy vannak ilyen okosítók amik mindent lejátszanak és még mellette sok más funkcióval is bírnak internet,játék stb.Na ekkor eldöntöttem kipróbálok egy illyen kütyüt.Ma mikor kipróbáltam meg voltam lepődve mennyire jó.Mindent lejátszott gond nélkül a wifi stabil nem dobott le a bluetooth is stabil minden szépen teszi a dolgát.Pár dolgot van még amit nem értek valahogy rá kell jönnöm miért nem indul két kedvenc játékom az adventure of tintin és a the cave.Nem értettem pl,hogy a cave data fájlját miért nem másolja be a készülék memóriájába (egyik file manager se másolta be).Párat próbáltam angry birds bár ez egérrel nem volt olyan jó mert a képet nem tudom összehúzni mint pl telefonon,így nem látom mindig hova kell lőjjek.A másik amit nem értek feltettem pár programot pl rtl most,menetrend és a tv-n úgy jeleníti meg mint egy kis telefon kijelzője tehát a tv közepén csak kis ablakban így ezeket le is töröltem.Feldobtam rá egy nova launchert és szépen megy.Na mindegy a lényeg,hogy annyira bejött,hogy ennyi pénzért magamnak is rendeltem ma egyet,többre megyek vele mint én is a dvd lejátszómmal.A kikapcsoláshoz meg szerintem fel kellene tennem egy shutdown appot gondolom.Ja van itthon egy Logitech C170-es webkamerám azt is rádugtam és pöpec gyönyörűen ment a skype és a fényképező program is.Egyelőre úgy gondolom a BT-s billnek nem venném hasznát hisz az egérrel is pillanatok alatt beírok mindent,inkább valami olcsóbb kontroller kellene még majd.Mindenesetre én ajánlom másnak is én nem csalódtam a kis kütyüben.

Új hozzászólás Aktív témák