Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HeavyToys
üzenetére
Ha egyszerű mp3 lejátszásról van szó (ebbe beleértendő a routerre kötött vinyó is), akkor az síma ügy. Ha az egy olyan Youtube anyag, amit a gyári kliens lejátszik, akkor szintén nem gond. Pl. a BS Player lejátsza az ilyen anyagokat háttérben. Az XBMC is, pluginnal (ezeket teszteltem 3066 -on). A beágyazott flash már trükkösebb, de nem lehetetlen. A Floating Browser viszi a flash -t és meg lehet nyitni külön ablakban is (ezt is teszteltem, bár két, párhuzamos flash -hez már tényleg karcsú a kétmagos). Ha minden igaz, Firefoxra is van ehhez addon. Letöltöttem, de még nem volt időm tesztelni. Azt tapasztaltam, hogy a Firefox beta elég jól viseli a flash -t, csak nem szabad fullba kirakni, hanem inkább az ablakot kell átméretezni. Ezen kívül is lenne még egy-két ötletem, de azok már elég elvetemültek. Elvileg ki lehet nyerni a beágyazott stream -ből az flv -t és azt megnyitni videólejátszóban. De ehhez kéne a konkrét link, mert nem minden esetben működik a trükk. Amiről viszont még nem esett szó, az a JRE. Erre sincs megfejtés androidon (meg úgy egyébként, arm -en). Egyes netes játékok használják ezt a Java környezetet. Ezek csak akkor játszhatók droidon, ha készítettek hozzájuk klienst appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Robotporszívók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest