- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Sokakat (engem sem) zavar a 24Hz-ből adódó lejátszási probléma, ha téged sem zavar, akkor érdemes. Én erre a célra használtam régebben az UG802-t, majd az MK808-at, aztán a T-R42-t s itt szálltam ki, azóta egy Amiko A3-at használok, ami szintén androidos, csak van benne egy sat tuner is (ill. ez nem egy szokványos android), így a TV-nézés, s a médialejátszás egy eszközzel le van tudva. Én ezeket a hibákat nem látom, ha koncentrálok sem, ellenben megfordult olyan az A3 fórumában is, aki totálisan ki volt borulva ettől, s nem értette, hogy mi van, mivel fogalma sem volt arról, hogy 50Hz-re vagy 60Hz-re állított kimenetnél nem lesz tökéletes a lejátszás.
XBMC-t sokkal jobbnak tartom a Plex-nél, mondjuk a Plexbe annyira nem gabalyodtam bele, hogy teljesen kiismerjem, ha jól emlékszem magyar nyelvű adatbázis sem volt még elérhető rá, amikor utoljára próbálkoztam vele, XBMC-nél, ha már metaadatok, van port.hu kiegészítő, így a leírást onnan betudod gyűjteni magyar nyelven, s lehetőség van a borítókat máshonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest