Hirdetés
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
goldenfish7
tag
Értem, akkor neked már ez a sebesség kevés, ha jól értem. A rendszernél ha már sok progi van telepítve hajlamos lehet a belassulásra. Nekem még minidig bámulatba ejtő, hogy mennyi mindenre képes egy ilyen kis szerkezet.
Most, hogy kipróbáltam a dead triggert...ég és föld a különbség a telóm és a T-R42 között. Hihetetlen!
Az irányítás még így billről is jobban megy, mert nem laggol be, gyorsan bettölti a pályákat. Hétvégén teszteltem a vasat az antutu-val, nálam 17743 pont volt a csúcs. Persze mindennél van jobb, kérdés mire elég...a google earth vezérlése még nem tiszta számomra (hogyan kell forgatni a bolygót és zoom-olni megfelelően, hogy ne minidig az elejéről kezdje...), pedig azzal is elboldogulna...
Köszi a választ! 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most, hogy kipróbáltam a dead triggert...ég és föld a különbség a telóm és a T-R42 között. Hihetetlen!
Az irányítás még így billről is jobban megy, mert nem laggol be, gyorsan bettölti a pályákat. Hétvégén teszteltem a vasat az antutu-val, nálam 17743 pont volt a csúcs. Persze mindennél van jobb, kérdés mire elég...a google earth vezérlése még nem tiszta számomra (hogyan kell forgatni a bolygót és zoom-olni megfelelően, hogy ne minidig az elejéről kezdje...), pedig azzal is elboldogulna...