Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
DeSanto #2280 üzenetére
Ez használt vagy új?
Ill. én őszintén szólva beazonosítani sem tudom (persze hozzáértőbbeknek lehet, hogy menni fog), márpedig olyan típust nem szabad venni, amelyiknek nincs közösségi támogatása. Nekem tegnap custom ROM-ra volt szükségem, és - attól eltekintve, hogy bénáztam az usb-portokkal - gyakorlatilag percek alatt kész voltam és most egy 1080p-s ROM-ot próbálgatok, ami ha nem tetszik, akkor pillanatok alatt lecserélem - na ez az, amire egy közösségi támogatással nem rendelkező eszköznél nem lett volna lehetőségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- Nyaralás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- UHD filmek lejátszása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Szólánc.
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest