Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcedli
tag
Remek hozzászólás ez is, mint Somatomé, azzal a különbséggel, hogy ő leírta, hogy neki miért inkább MX1, mint mk808, te viszont nem.
Itt a remek lehetőség, érvelj, mert én azt látom csak a hozzászólásokból mindenfelé, hogy
MK808 Pro: custom romok, magasabb órajel
Kontra: néhány TV-n nem megy, és ez elismert gyári probléma, WiFi gondokMX1 Pro: stabil működés, BT
Kontra: talán drágább, WiFi gondok, kevesebb custom ROMEhhez a custom rom kérdéshez azért hozzátenném, hogy senki ne gondolja, hogy a bőség zavarával kell küszködni, mivel az MK808-ra is kb ugyanaz az 1-2 fejlesztő ad ki romot, mint az MX1-re, csak épp azt gyakrabban frissítik.
Nem értem egyébként a problémádat, mert Somatom azzal kezdte, hogy szubjektív a véleménye, viszont az számomra meggyőző, hogy neki van mind a kétféle készülék, és tapasztalatai is mindkettővel. És neked?
Az én szubjektív véleményem az, hogy mindig a legjobbat kell megvenni, én két hete szereztem egy MX1-et, de ma már lehet, hogy a négymagosokat nézegetném, mert miért ne?! Tudom, hogy mindenki máshogy van eleresztve anyagilag, de nekem (szubjektum megint) ennyi pénzt akkor is megér, ha néhány hónap után megdöglik, és ki kell dobni. Nem örülnék, de nem is esnék kétségbe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Crimson Desert
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest