- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasszarvas
tag
Köszönöm!
Más: kinyitottam a bootloadert, felraktam a global romot(MIUI 9.2.3.0), amiben van magyar nyelv. Híváskor nem kérdezi meg, melyikről akarok hívni, megharagudtam rá. Le tudom cserélni másik, számozás szerinti régebbi romra vajon TWRP-vel? Egészen pontosan erre: xiaomi.eu_multi_HM4Pro_8.2.1_v9-6.0.zip. Nyugodtan belevághatok, a TWRP mindent megold? (Persze ha egyébként is rá való a rom csak más, régebbi széria). ??
-
vasszarvas
tag
Üdv,
Kínai romos a telóm, hogyan tudnám eltüntetni a kezdőoldal előtti oldalt? Tehát ha a kezdőoldalt elhúzom jobbra, előjön egy oldal, egy dátummal, egy keresősávval, és egy customize sávval. Ezt hogyan tudnám eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest