- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
liksoft
nagyúr
A szürkén kívül nincs gondom, és még tartalék is van benne amire használom.
Ha meg akkor nagyot veszek, akkor semmi biztosíték arra, hogy most is szeretném használni. Hátha leejtem, stb...
A kerti csőbúvár szivattyúm meg 250W-os. Megrendelésre hozták, mert 750W alatt nincs raktáron. És elnézést, de a nyomásgörbe alapján méretezve több éve elégedett vagyok vele, pont azt tudja amire kell. A nagyobbhoz fojtás kellett volna, meg 3* vastagabb zseb.
MÉRETEZÉS! Ennek vagyok a híve.
És a 29 éves 7 személyes Mitsubishim is 6,5-es fogyasztással elvisz bárhová. 6 év amortizációval számolva 5-ször kellett volna váltanom. Vagyis feldolgozás tekintetében 5-szörös terhelés a földnek. Szerintem boldogabb így.
U.i.: A szemléletemet szerettem volna elmondani, ez most CSAK magamról vélemény.
-
liksoft
nagyúr
OK.
Amikor közel 2 éve megvettem és feltelepítettem rá azokat amik ma is rajta vannak, akkor valamivel több mint 40-50% szabad hely mellett tökéletesen dolgozott. Nem volt ott 6GB szürke elengedhetetlenül szükséges foglalt terület.
Egy dolgot elcsesztem. Betartottam a hivatalos regisztrációt, így a rendszer is, meg az alkalmazások is folyamatosan frissülnek. Biztonsági okokból ez így helyes. Amortizáció miatt viszont nem, legalábbis ez az érzésem.
Elhiszem, hogy ez a telefon matuzsálem, hisz 2 éves, de NEM AKAROK évente 2-3 új készüléket! Nincs műcicim, nincs műkörmöm, nem botoxoltatok, nem óhajtok cölöp lenni, és mindent mindig lecserélni. A világ NEM fogja elbírni! És ebben a W11 is ott lesz!Míg hiba nélkül megy, nekem telefon, sms, viber, térkép, fényképező, számológép funkciókra tökéletes. Ne kényszerítsen a gyártó arra, ha ezeket akár 10 évig tudja, és nekem elég, 2 év után a szürke miatt cseréljem már le!
KLÍMAKATASZTRÓFA VAN!
Bocsánat, kifakadtam, mert vannak gyerekeim, unokáim, és látom húúú b+ lesz itt nekik! És ebben az én matuzsálemi 2 éves telefonom gyári avulása is benne van! Ezért keresem a megoldást! Ha 3-6 havonta alapra állítás kell, az lesz....
U.i.: Az alábbi kép a tartalék telefonról van. Egyszerre vettem, ugyanazok vannak rajta.. Akkor most miről beszélünk?
Illetve közel ugyanazok. A különbség minimális, mert ezen több app van, hiszen innen nem kellett törölnöm... -
liksoft
nagyúr
Meg gondolom a kuka is.
Ugyanis töröltem az előbb említett új installon, és a szürkécskéje pont akkor és véletlenül pont annyival ugrott meg amennyit a törlés kijelzett.
A megérzésem az, hogy ez egy kuka, amit addig enged a rendszer, míg elkezd karattyolni, hogy kevés a hely, de valahogy "véletlenül" 1GB alatt-felett szambázik minden esetben.....
Gondolom a méretét a használati idővel is egyre nagyobbra engedi. Ez lehet egy módszer, vegyél nagyobb memóriás készüléket, mert ez betelt.
Fél éve karattyol, letöröltem appokat, és nem változott. Feltettem újakat, nem változott. Jééééééééééééé......... -
Mármint a Vanced frissítésekor? 😁
Képzeld, nem tudtam letölteni a frissítést.
A honlapról valamiért nem engedte, a Manager meg ugyan jelezte, hogy van frissítés, de azzal sem tudtam letölteni.
Így az új verzióról szóló értesítést kapcsoltam ki inkább.Amíg működik a jelenlegi verzió, addig marad.
Aztán majd visszatérek rá, mikor aktuális lesz a probléma. -
-
egykori
őstag
A telefon saját topikjában ezt írtam, ezzel kezdődött. Az eszközrendszergazdai jogosultságot megszüntettem és rendbe jött - egy pár napig.
Én is arra tippelek, hogy elfelejtette. Talán az lehet a baja, hogy a Nova Launcher Prime nem fut állandóan (automatikus indítás, korlátlan akkuhasználat), csak a Nova Launcer? -
erzol
őstag
Köszönöm a sok infót.
Amit mutattál mindenhol minden be van állítva/kapcsolva.
Csak a telón vagyok bejelentkezve, más eszközre nincs telepítve facebook.
Nem kell nekem ez a cociális média.
Kicsit pihentetem...
Még kb. 100 óra és megy fel az EU rom.
Remélem ott minden anomália kimúlik a resettől. -
Landsmann
addikt
Azt csináltam, hogy az utolsó 5 nap Google frissített appokat, (Gmail, Youtube, Google fotók, stb) leszedtem. Ezzel megszűnt a hiba. Playbe belépve ott voltak a frissítések. Felraktam őket és most jó. Valószínűleg valamelyik hibás lehetett ami utóbb frissült és az új frissítéssel ez nem állt helyre. A korábbiak eltávolítása és az új felrakása viszont járható útnak tűnik. Jelenleg nekem nincs frissítésre váró app.
-
-
nullpoint
őstag
Ahogy írtam, az xda megoldásokat csináltam végig, köztük azt is amit linkeltél. Próbáltam DecScript-Universal-v2.zippel is. Ezek a megoldások mind régiek, az android 11 meg ugye egész új.
A telepítések eddig így csináltam folyamata:
Wipe minden többször, + format data.
reboot recovery
Install rom.
install valamelyik decryipt zip
install magisk
reboot system.Emellett próbáltam ezek variációit. Próbáltam stable és beta verziókat egyaránt, egyelőre csak miuit.
Úgy tűnik a miui nagyon agresszívan veszi át az irányítást, mert több alkalommal sikerült a decyrpt de nem marad meg.
Június 4-én nyitottam a bootloadert, azóta próbálkozom, keresek a neten, rengeteg installon voltam túl. Installok száma > 30.
Nem azért írok ide mert unatkozom és kell a társaság. Mikor én írok valahova hogy segítség kell akkor már a fellelhető megoldások próbáin túl vagyok......
-
HoTaZo
addikt
-
mizoli
addikt
Nekem is frissülni akar a Playen az App Vault.
Európai MIUI 12 (EEA) romon vagyok, a Play áruház frissíteni akarja, tudja is frissíteni, és a frissítést le tudja törölni.
Le szeretném fagyasztani. A telefon rootolt, az SD Maid Pro (látja és fagyasztja a rendszer appokat is), nem találja.
Google discover sincs, egyikre sincs szükségem.
Laptopon is listáztam mindent ADB-vel, (a szövegfájlban könnyebb keresni), nincs ilyen.
Ha a Play akarja és tudja frissíteni, akkor valahol mégis van, talán más néven.
Ha a csomagnév valami egészen más, mint az app vault, akkor mi lehet? -
-
Al Capone
tag
1. Restart után sem látom a Messages-ben.
2. Köszi a programokat. Ha ezzel megvolt a backup, akkor felteszem az új telóra is, ott pedig restore? Ez beteszi automatikusan a Messages-be?3. Most hogy újraindítottam a telót, a képernyő alsó sávja, illetve ikon mappa kapott egy halvány fehér alapot. Nem áttetsző teljesen. Ezt hogy tudom visszaállítani? Mert ezelőtt nem volt olyan.
-
Fall-N
veterán
Igen ezt tudom, nálam is a görgetősáv helyett az A-Z sáv van, de ettől függetlenül az ikonok abc sorrendben vannak, nincs más rendezés.
Inkább az a zavaró, hogy Poco meg a gyári MIUI launchernél is a widget választó kizárólag telepítési sorrendben rendezi a kirakható widgeteket. Ezen javithatnának végre, mert így elég esetleges és sosem tudja az ember hol van az adott widget.
Egyébként a Poco és a MIUI launcher majdnem egy az egyben egyforma, egyedül a Poco tud külső (nem MIUI Témák) ikonpakkokat (elég bénán, mert sokszor a téma nélküli ikonok hátterét nem tudja kezelni, így elütnek a témázottaktól) kezelni meg van benne ikonszín szerinti rendezés (de minek?).
-
virkir
veterán
Na ez az, hogy teljes a káosz.
A linkelt guide szerint,
Run fastboot installation script from unpacked zip according your PC operating system
Csakhogy a letöltött legutolsó, már 12.5-ös romban pl. nincs benne az említett script.
Az XDA-n ahogy olvasom törölni kell a data partíciót tehát onnan nem lehet akkor romot telepíteni.
Összefoglalva akkor a telepítés menete:
TWRP telepítés fastboot-ból.
Rom telepítés mondjuk SD kártyáról mert ugye belső tárhelyünk az nem lesz (ezt szerettem volna elkerülni).
Örülünk.
Jól gondolom és nem kell tovább bonyolítanom? -
virkir
veterán
Először is köszönöm a kimerítő választ.
Aminek a fele sem tiszta... na jó a háromnegyede.
Mindöszesen annyit szeretnék, hogy áttérjek EU romra a lehető legegyszerűbb módon, root már nem nagyon érdekel a telefon tudja ami nekem kell.
Utoljára O+O-n romoltam így eléggé berozsdásodtam, újra kell mindent tanulnom.
A topikja meg eléggé lanyha, még nem egy elterjedt típus. -
virkir
veterán
Na ennek kapcsán lenne kérdésem.
Amikor TWRP-t rakok fel akkor ugye az alól nem fogja látni a belső tárhelyet mert titkosított.?
Akkor ezek alapján egyszer fel kell rakni a vbmeta.img-et majd a titkosítás feloldásához TWRP alól a No-verity-opt-encrypt-et is?
Mert emitt a vbmeta után végez, bár a letöltéseknél ott a encryt.zip is.
Redmi note 10 pro. -
-
tasiadam
veterán
Az a resze oke, es igazabol bizva abban hogy az oraval jo lesz, hisz ugyan axon marka, vettem ezt. Nekem tokeletesen eleg, csak igy fura volt. Most ugy tunik hogy ez a cacheben lockolas megoldotta a problemam, de lehet hogy a FB, messenger esfsok mas is lockolva krll legyen.
-
-
kanyi51
senior tag
APN beállítások voltak már: internet.vodafone.net; internet.standardnet. vodafone.net
Jelenlegi : vitamax.internet.vodafone.net
MCC 26; MNC70; APN default, ; Protokoll IPV4
---------------------------------------------
Ügyfél szolg küldte ezt! Ha rányomok a APN-ek visszatartásra : internet.vodafone.netTehát pl. Speedtest nem megy, el se indul csak keres, ha felhívom a 1270-et van net müködik minden rendesen. Google play stb. De hívhatok bármilyen más számot a jelenség ugyan az.
Viszont bekapcsolt mobil netnél nem lehet hívni a számot, csak ha a netet teljesen kikapcsolom.
Nem értem az egészet, a ügyfél szerint minden rendben van, és a net is fogy a My vodafon szerint.
Ez egy 1 gb Jó dolgok net.
Adatforgalom kikapcsolás : Soha -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest