Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz nullpoint #4375 üzenetére

    "Nem azért írok ide mert unatkozom és kell a társaság. Mikor én írok valahova hogy segítség kell akkor már a fellelhető megoldások próbáin túl vagyok......" -- ühüm, okay.

    Szóval szerintem eleve nem követted a leírást,
    legalábbis ha azt csináltad végig és sokszor amit írtál, ugyanis:
    If you're not encrypted: flash all of your stuff, then FLASH THIS ZIP LAST

    Nálad előbb patch-elődik a boot.img a decrypt-el és utána jön a Magisk ami azért nem jó, mert a Magisk a DM-Verity-t kiiktatja ellenben az encryption-t meg bekapcsolja ha úgy látja hogy támogatott (idézek a linkről amit adtam):

    Keeping dm-verity and forced encryption
    If your device supports it, the app will auto-detect if your device is encrypted and if it’s recommended to keep dm-verity enabled and the “Preserve forced encryption” and “Preserve dm-verity” will then be enabled by default. If these options aren’t enabled, you can keep dm-verity and forced encryption by checking the options for this before installing a new version of Magisk through the app.

    Disabling dm-verity and forced encryption
    If you on the other hand want to disable either dm-verity or forced encryption, you can go about it the same way as described above. If you're using the .magisk file method, just change KEEPVERITY and/or KEEPFORCEENCRYPT in the commands to false:
    echo KEEPVERITY=false>>/data/.magisk
    echo KEEPFORCEENCRYPT=false>>/data/.magisk

    Egyébként a force encrypt kikapcsoló zip is a magisk binárist használja a patch-eléshez. És akkor GL;HF, nehogy unatkozz.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák