- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francii
tag
Köszönöm a választ az SMS hang választásra.
A következő gondra sem találtam megoldást: messengeren kapok egy képet, megnyitom, majd bal alul a "továbbiak" -ra kattintva feldobja a kisablakot a "továbbítás, mentés, info, megosztás, szerkesztés lehetőségekkel.
DE! Mindez sötét módban olvashatatlan!
A nagyon sötétszürke háttéren fekete betűkkel jeleníti meg, szabadban esély sincs kisilabizálni, csaka meglehetősen sötét helyeken lehel "elovasni"
A fiam szerint ez már legalább négy éve is problémás volt, én most váltottam Xiaomira és nagyon nem örülök az ilyesféle bugoknak. Van rá megoldás? -
zsoltip
őstag
válasz
IT user #6046 üzenetére
Ok. Köszönöm.
Rögtön itt a következő kérdés.
"Can't use this folder. To protect your privacy, choose another folder."A Download mappát szeretném a Canon szkenner alapértemezett mappájaként rögzíteni, ami eddig, ment is.
Most, tiszta telepítés után, úgyfest több minden változott.
Mi erre a mappás sztorira a megoldás, vajh'? -
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Ez mit tud: Clock, Settings, Notification before ringing ?
Eddig nem jövök rá, és neten sem találtam meg a választ mit is állítok ezzel. -
válasz
lomposfarkas #6040 üzenetére
Köszi.
Most már marad a 168 óra várakozás
-
lomposfarkas
tag
-
-
mizoli
addikt
válasz
Graphics #6037 üzenetére
Ritkán.
Én olyan régimódi, olvasgatós típus vagyok 🙂
Időnként nézek tájképfestő videókat, de azt is egyre kevesebbet, nem tanulok belőlük gyakorlatilag semmit.
Amit még néztem, különféle régi dolgok felújítása.
Néztem még Pink Floyd koncerteket is.
Az YMusic alkalmazással "szoktam" zenéket letölteni, de ebben az évben még egyet sem. -
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
MIUI 13.0.1 stabil rendszer Mi Note 10 készüléken.
A kezdőképernyő alján ott van egy "eltávolíthatatlannak tűnő" kereső sáv. Ha ezt ADB-vel a
"pm uninstall -k --user 0 com.android.quicksearchbox" aóparanccsal el is távolítom, akkor a Google kereső jön be, ám teljesen eltávolítani egyelőre nem jöttem rá, hogyan kell.Segítenétek?
Köszi. -
Tökimanó
senior tag
válasz
Füleske #6030 üzenetére
Persze ,ez világos. Csak mivel nem szokott ennyit zabálni azért kérdeztem. Nem értek hozzá és azt hittem Android rendszeren belül van több valami ami az egész részei. Úgy gondoltam azok közül valamivel van gond és ezért fogyaszt többet mint általában. Ha nem így van a kérdés akkor is adott,miért fogyaszt most ennyit?
-
-
-
manokaki
addikt
Egy szakavatott forumtárs esetleg tudja ,hogy Xiaomi 12X -en az AOD -t , ha bekapcsolom " koppintás után 5mp-ig " lehetőséget az most magyarán mit jelent !? Mert nekem nehéz a felfogásom ,és ha beállitom az 5mp az sehogy nem jön ki semmire benne
-
Francii
tag
Üdv! Xiaomi 11 Lite 5G NE telefonra váltottam. Nem tudom megváltoztatni az SMS értesítő hangját. Van rá valami megoldás?
Köszönöm előre is... -
-
X2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6017 üzenetére
Sajnos a már nem tudom összevetni mert az illető már nem elérhető. Milyen beállításokat érdemes állítgatni/próbálgatni?
-
-
X2
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6017 üzenetére
HOL TALÁLOM AZ APN BEAÁLLÍTÁSOKAT?
-
-
X2
csendes tag
Hálozti videó felvevőre nem tudok mobilnettel kapcoslódni. HISEEU DVR -val van a következő probléma. AZ én XIAOMI Mi mix2 telefonommal nem tudom megnézni csak ha WIFI hálozaton vagyok. Mobilnettel próbálkozva offline-t mutat. Leteszteltem barátok telefonjával (apple és samsung) nekik működött mobilnnetel is. Gondolom az én telefonom beállításáaval lehet a gond.. de micsoda?
-
htc07
addikt
válasz
zeon.hu #6013 üzenetére
az a baj, hogy ez a menü csak akkor jelenik meg, ha be van kapcsolva a dark mode.
az individual appsot hiába húzgálom, volt már több restart is.
más menü nincs ezzel kapcsolatban sehol.
szerk. na addig kapcsolgattam, hogy megjelentek végre ott az appok, kikapcsoltam egyesével mindet, mostmár jónak tűnik.
-
zeon.hu
nagyúr
Kapcsold ki a sötét módot ideiglenesen, lehet, hogy csak amiatt nem látszik a megfelelő menü, pár témánál előfordul.
Esetleg nálad másik menüben van, nálam régebbi a MIUI.
Ki lehet kapcsolni egyesével.Van viszont néhány alkalmazás, ami vagy meg se jelenik ebben a menüben, vagy hiába kapcsolod ki, akkor is sötét marad (ez esetben érdemes megnézni az alkalmazáson belül, van-e állítási lehetőség, mert sokszor az az alap, hogy alkalmazkodik a rendszerhez).
-
htc07
addikt
válasz
Skynet258 #4228 üzenetére
Sziasztok, huawei-ről váltottam redmi-re, miui 12.5.4 android11-el (ez a legfrissebb most).
Hogy a viharba lehet megcsinálni, hogy dark mode legyen, de ne b%ssza szét az appokat?
Elvileg ezen az oldalon kellene lennie egy listának, és ott kikapcsolni az appoknak egyesével, aztán beállítani külön az appon belül? [kép]
szerk. nem reply akart lenni
-
Alias LaLee
tag
válasz
Viktor0610 #6007 üzenetére
Sajnos ez sem segített
-
amargo
addikt
MIUI 13, 22.04.27-nél, most frissítettem a Xiaomi 12X-es telefont EU ROM-ra.
A névjegyzékben, amikor visszaszeretném nézni a felvett beszélgetéseket (ugye akivel megvan beszélve), akkor az elején kért hozzáférést a könyvtárhoz, de hiába lett megadva. Jelenleg nem mappali be a felvételeket. Természetesen a fájlok ott vannak, olvashatóak. -
válasz
Alias LaLee #6005 üzenetére
Nyomj hosszan a Mi Videó ikonjára, majd Alkalmazásadatok, görgess legalulra, majd Alapértelmezések törlése.
-
mizoli
addikt
válasz
Alias LaLee #6005 üzenetére
Fagyaszd le a mi video-t.
Meg a többi "mi" cuccot is 🙂 -
-
yanna
addikt
válasz
Alias LaLee #6003 üzenetére
Bár soha nem használtam a mi videót, most megnéztem kb. 10-12 videót, egy árva reklámmal sem találkoztam.
-
yanna
addikt
válasz
Alias LaLee #6001 üzenetére
link Nézd végig, sztem lesz megoldás.
-
Alias LaLee
tag
Sziasztok!
A gyári MI videó player-ben hol lehet kikapcsolni a hirdetéseket?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest