Hirdetés
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lomposfarkas
tag
-
lomposfarkas
tag
Sok lejátszó nem képes a mappák/fájlok szerinti klasszikus rendezésre, hanem csak az mp3 tag-eket veszi figyelembe. Nyilván piszok trendi, de használhatatlan így a lejátszó. A megoldás másik lejátszó, pl. az ingyenes és remek Musicolet, abban 25-féleképpen lehet sorba rendezni.
-
lomposfarkas
tag
válasz
Viktor0610 #4237 üzenetére
Kösz, érzésre 3 napnál gyakrabban kéri a kódot, majd feljegyzem.
-
lomposfarkas
tag
Van abban szisztéma, hogy valami időközönként vagy mi alapján kéri a kódot az ujjlenyomat helyett? (Redmi Note 8t)
-
lomposfarkas
tag
válasz
.Sziszi. #3302 üzenetére
Régebben használtam, akkor ezt írtam róla, hátha segít:
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_redmi_5a_tovabbra_is/hsz_333-333.html -
lomposfarkas
tag
válasz
Kardkikard #2781 üzenetére
A miui 9-ben is van a híváshoz: settings / system apps / call settings / advances settings / missed call reminders. 1-10 darabig, 5 percenként jelez, az 5 perc fix. Mondjuk nálam az értesítés megnyitása után is még lejátsza a hátralévő értesítést, tehát biztosra megy
-
lomposfarkas
tag
válasz
baritz1995 #2277 üzenetére
Google Photos nem működött?
-
lomposfarkas
tag
válasz
Landsmann #2167 üzenetére
Csak az esetedben olyan minusz iq-s volt a tolvaj, hogy a tulaj gugli fiókjával használta tovább a készüléket. Tudatos tolvaj ellen hiába a sárkányfű. Akkor már csak annyi marad, hogy hátha bebukik egy simkártya birtokos a köröztetett imei alapján. Ami ritka, de létező jelenség, egy kolléganőm fia is visszakapta a lopott telefonját. És éppen ezért nem kell a lopott készülék ime-jét tiltatni.
-
lomposfarkas
tag
válasz
Amartus #2067 üzenetére
Hello, nekem miui 9-en a következő módon lehet ezt elvégezni, feltételezem, hogy ez a miui 10-ben is ilyen.
Ami a telefonon a csoport, az a gmail címjegyzékében a cimke. Ugyan a telón is lehet új csoportot létrehozni, de az ilyesmihez (szerintem!) nagyságrenddel gyorsabb a gmail címjegyzéket használni pc-vel. Ott a képernyő bal hasábján "cimke létrehozás". Utána a kívánt névjegyeket ki lehet jelölni az előttük álló négyzetben, és a felső sorban lévő cimke ikonnal a kijelölt névjegyekhez lehet rendelni az egyik vagy több cimkét.
A szinkronizálás után a telefonon is megjelenik a csoportok között az új csoport, és ha megnyitom a csoportot, alul lesz egy csengőhang gomb. -
lomposfarkas
tag
A kérdésedre nem tudom a választ, de azt elmondom, hogy ki se tudnám próbálni, mert már felszámoltam azt az átkozott problémát, hogy a kontaktkezelők automatikusan szétdobják a neveket. Még a MS Activesync idők táján tettem rendbe: a vezetéknévhez írom be a teljes nevet, így nincs mit szétbontani. Ez most is megoldható, ha a gmailból exportálod a kontaktlistát és excel gyakorlattól függően pár perc alatt felszámolható a vezeték/keresztnév bontás és visszatölthető a gmailba. Ez persze csak az én álláspontom, biztosan sokan szeretik, ha külön rovatban vannak a vezeték/keresztnevek.
-
lomposfarkas
tag
válasz
Viktor0610 #1160 üzenetére
Köszi, a wallpaper carussel micsodája lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest