Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
Messenger jó nálatok ? csak akkor kapom meg az értesítéseket ha megnyitom , minden engedély,stb meg van adva
-
-
válasz
pitiless #5846 üzenetére
Kösziiiiiiiii!
Ki is kapcsoltam.Hátha másnak is jól jön:
Töltsd le a Play áruházból a setEdit appot.
Kattints az "+Add new setting" lehetőségre.
A felugró ablakba írd be miui_recents_show_recommend , majd SAVE CHANGES.
A következő felugró ablakba pedig 0, majd ismrt SAVE CHANGES.Kész is!
Eltűntek a nemkívánatos menüpontok!Forrás: [link]
(Teendők, ha is eltüntette a Xiaomi az "A Biztonság javaslatainak megjelenítése" menüpontot, de szeretnéd azokat visszakapcsolni.)
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5845 üzenetére
Utolso menupont az adott menuben? Akkor "Show suggestions". De az a MIUI launcher beallitasa szerintem szoval abbol kerult ki nem a ROM-bol. Ha gyari a ROM akkor probald meg frissiteni (Telegram-on van csatorna ahol felteszik az apk-kat a frissen kiadott ROM-okbol).
-
pitiless
senior tag
válasz
Viktor0610 #5845 üzenetére
Show suggestions
-
Valaki volna kedves, leírná, hogy ennek a menüpontnak hogy hangzik az angol megfelelője?
Beállítások - Kezdőképernyő - A Biztonság javaslatainak megjelenítése.
A k. Xiaomi kivette a telóm ROM-jából a kapcsolót, és most nem tudom kikapcsolni. -
Tökimanó
senior tag
Bocsánat hogy ide írok de talán belefér a MIUI témába. Szemezgetek egy Xiaomi Poco M3 Pro 5G telefonnal. Sajnos normális topikot nem találok róla. Esetleg ha valaki használ ilyen telefont mondana véleményt róla?
-
juve600
nagyúr
válasz
thedarkfox #5840 üzenetére
Még egyet ?
-
juve600
nagyúr
sziasztok !
próbáltam a BL nyitás kérelmet,de azt írja hogy ebben a hónapban több telefont nem tudok nyitni,akkor várnom kell április 1-ig a kérelemmel ?1 hete nyitottam egy telót
-
-
A pipex nem "gugli account-os", pedig jónak tűnt
A libre-t még megnézem, arról jókat olvastam így hirtelen.
Egyébként miért kell mindig elb@szni a jó dolgokat? Csak költői kérdés, tudom az okátHát a libre se...
A vutube meg mondjuk alpha verzó...Egyébként ha letiltanám a vanced frissítését esetleg tovább "élne"?
-
doberman
senior tag
Szervusztok.
Előre bocsájtom nem vagyok telefonguru... Poco M3 Pro 5G amit használok, csak valamikor összel volt egy frissítés és azóta van gondom. Jelenleg MIUI Global 12.5.4 stabil (RKSEU XM), 11 RP1A.200720.011 android ami rajta van.
A gondom: a frissítésig jól működött, hogy a csengőhang alatt szépen hangosan kimondta a hívó fél nevét vagy számát - az alsó hangszórón. A frissítés óta a hívófél neve vagy a hívószám a felső kis hangszóróból szól .. nagyon halkan... van erre gyógyír? keresgettem a menüben erre vonatkozó beállítási lehetőséget de nem találok... köszi előre is a segítséget.
(a telefon nem rootolt, gyári szoftver van rajta)
-
crok
nagyúr
válasz
body007 #5824 üzenetére
Horses for courses - próbáld ki őket mert mind más kicsit.. Majd meglátod melyik rendszeredre melyik "jön be, melyik való". Én -ha kell- NewPipe-ot használok (nézd meg a NewPipeX-et mert abban van SponsorBlock is), de a SkyTube is jó.. és most kezd felfelé jönni (mivel nagyon újak a "piacon") a VueTube és a LibreTube, azokkal meglátjuk mi lesz. A Vanced megszűnésével most megint mindenki puhatolózik - én ezt a listát irogatom már cca. egy éve..
-
crok
nagyúr
válasz
body007 #5822 üzenetére
Nem tom', YT Premium?
De amúgy olyan alternatívák (sőt, talán jobbak is) mint amit említesz van azért egy marékkal, itt írtam össze jópárat.
-
Fall-N
veterán
Poco X3 Pro is most fogja megkapni, olvastam a Redmi Note 10 5G már megkapta. Én is várom a Pocora.
-
NemMo
őstag
válasz
Viktor0610 #5814 üzenetére
Jah hogy már kijött bizonyos telefonokra. Megnézem YouTube-on milyen lett.
Köszönöm a választ -
-
NemMo
őstag
Mikor várható a miui 13?
-
nullpoint
őstag
válasz
body007 #5801 üzenetére
Újabb romoknál a kikapcsolást csak adb-ből, vagy ha van root akkor Termuxból lehet paranccsal aktiválni:
- adb shell -> enter
- setprop persist.sys.miui_optimization false -> enterKikapcsolást pedig a Viktor által említett módszerrel.
Azt mindenképp figyelembe kell venni hogy optimalizáció kikapcsolása után elvesz néhány engedélyt alkalmazásoktól, ezeket újra meg kell adni. (gondolom a fájlcsatolás is azért nem megy némely romnál, mert olyantól vesz el engedélyt ami kéne ehhez, csak nem tudni mi az az alkalmazás sajnos, mert akkor az is megoldódna
)
-
zeon.hu
nagyúr
MIUI-ban nem lehet egyszerre "ne zavarjanak" és "néma" mód?
Ha az egyiket bekapcsolom, a másik kikapcsol.
Samun ez megy egyszerre. -
crok
nagyúr
válasz
zsoltip #5808 üzenetére
2, Átírták
hogy lehessen split apk-t feltenni, de számodra ez már most lényegtelen, nem hiszem hogy sokáig fognak még működni a már feltelepített Vanced-ek.. neten biztos fent van még pár helyen (persze innentől az eredete kétséges mindnek.......) de az biztos, hogy a Team Vanced leszedte mindenhonnan ahol saját maga tárolta az APK-kat, pl. az XDA thread-ben említett AndroidFileHost és Mediafire tárhelyek is elérhetetlenek két napja (4 napja volt a bejelentés maga, tegnap vagy tegnap előtt volt egy nyilvános Youtube-os élő Q&A hogy mi történt "pontosan").
-
zsoltip
őstag
Ezen a stabil EU ROM-on keresem alábbi 2 kérdésre a megoldást.
1.) Záró képernyő jobbra húzás esetén megjelenő funkciók testreszabása.
2.) YouTube Vanced telepítése. Igen, ez utóbbinál az alap metódus szerint ki kell kapcsolni a MIUI optimalizálást.
Erre EU ROM-on hogyan van lehetőség? Illetve nem is szeretném egy app miatt meglépni ezt... Révén emlékeim szerint minden beállítást resetel ennek meglépése.
Esetleg régebbi (melyik?) verziójú Vanced kellene telepíteni, ahol nem kért még ilyet? -
Petya05
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.A MI11 lite 5g telefonomon nem működnek az ikon animációk. a beállításokban engedélyezve van a "globális animációk" és a kisegítő lehetőségek -látás menüben az animációk eltávolítása ki van kapcsolva, de ennek ellenére sem működik. (miui 13.0.5). Korábban redmi note 9 telefonom volt, esetleg szinkronizálhat onnan beállításokat?(ott sem működött, tegnap váltottam telefont)
Köszönöm a segítséget -
-
válasz
Viktor0610 #5802 üzenetére
Csak próbálgatom. Nem vagyok maradéktalanul megelégedve a mi 11t teljesítményével
Túlzásba viszi az alkalmazások leállítását és mikor felnyitom a kijelzőt tölti vissza a dolgokat (még a launcher-t is), pedig ott van 8 Gb ram... A launcher-t (smart) kivettem az akku optimalizáció alól, így mondjuk a memóriába tartja -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest