Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nullpoint

    senior tag

    válasz ReSeTer #5794 üzenetére

    Nem feltétlen van sok gond vele, az tény hogy egy Samsunghoz, vagy pláne egy IOS-hez képest nagyon hátrányban van szoftver szinten.

    Ez részint köszönhető annak hogy nem nagyon értenek a szoftverhez, másrészt meg annak hogy tonnaszám fossák a telefonokat magukból évente, és nincs idejük sem kitesztelni azt.

    Alapvetően a jó ár/érték arány miatt vettük ezeket a telefonokat, mint anno a Huaweit, ugye ahogy ők is, most a Xiaomi is kezd elszállni az árral, plusz az android rendszer kezd egyre nehezebben moddolhatóvá válni, ez szintén nehezíti a rendszert hatékonyabbá tevő modderek dolgát.

    Ezzel együtt még talán érdemes lehet venni, persze az alapokat be kell tartani, tehát első használatba vételkor minden telemetriát kikapcsolni amit lehet, automata frissítéseket tiltani, és frissítések előtt utánaolvasni, milyen galibát okozhat az aktuális frissítés, és mérlegelni hogy érdemes-e feltenni, vagy várni újabbat.

    Eu romot érdemes feltenni, bár ezzel nem mindenkinek van kedve küzdeni, miui optimizációt érdemes kikapcsolni, ezzel jobb üzemidőt kaphatsz, pörgősebb rendszert, viszont a fájlok csatolása bizonyos alkalmazásoknál, bizonyos rendszerverzióknál lehetetlenné válhat. Ez a visszakapcsolással orvosolható. Nálam állandóan ki van kapcsolva, és időszakosan tesztelem a rendszert bekapcsolt optimizációval is, eddig a kipapcsolt állapot a nyerő, bár most én is beleszaladtam abba hogy frissítettem a rendszert, és nem megy a csatolás, emiatt most épp miuioptimizáció/on teszt van. :)

    kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt

Új hozzászólás Aktív témák