- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
roleez
csendes tag
válasz
Jim Tonic #77 üzenetére
Ok. De akkor nem értem amit írtál :( Szóval sokkal több ember dolgozna a hibáik megtalálásában? Ezt hogy érted? Hogy lehet korrekt módon hibát keresni úgy, hogy azt sem tudod miben írták (elsarkítva) az adott programot? Nyílt forráskódnál ez a dolog természetes. Nem? Egyébként meg mindenki aki megveszi a programot segít hibátkeresni? Bár nyilván segít, mert ő veszi észre leghamarabb :) De csak annyit tud a hibáról, hogy arra a kék izére klikkeltem és elszállt a winyó. Elég sovány segítség. Mondjuk ez mindenben így van! :) Op.rendszer független. Csak annyit hozzá, a fizetős progira csak az adott cég tud reagálni (gyorsan?), a nyílt forrásúra meg akár te is. Ez lenne lassú? :)
De javaslom térjünk vissza az első kérdésemre. Nekem most mindegy, hogy linux, windows, BSD, Unix... Mivel mindegyiken van fizetős, és nem fizetős prg. OK?
[Szerkesztve] -
roleez
csendes tag
válasz
Jim Tonic #71 üzenetére
Hát hol az a sokezer ember, aki a zárt forráskódú prg. biztonsági dolgait teszi rendbe? Nyilván, mivel zárt a kód, csak az a cégnél levő programozó munkatársak csinálhatják ezt. Linuxnál bárki... És ez azért sokkal több, nem? :) Jó, most ne beszéljünk a programozók minőségéről egyik oldalról sem.
[Szerkesztve] -
-
roleez
csendes tag
Na ehhez csak NO COMMENT :(
Ezért fizet a polgár súlyos pénzeket? A csapvízből is folyó support és garanciáért?A supportról csak annyit, hogy ''indítsa újra a gépet...'' :)))
[Szerkesztve] -
roleez
csendes tag
Ugye, azért még ír valaki az eredeti témához? :)))
-
roleez
csendes tag
Húúú, de már nagyon off-topic lettünk :))) Sebaj! :)
-
roleez
csendes tag
És igazad van, nálunk a cégnél én vagyok aki teljes mellszélességgel kiáll a linux mellett, de a többi IT-s (?) ''szakember'' hajlamos ennyivel elintézni: ''Linux=ingyen? Hát akkor biztos valami 15 éves padlásszobájában kitenyészett összetákolt kód''. Egyszerűen nem értik. Ezért is indítottam ezt a topic-ot, hátha segítségetekkel meg tudom értetni a lényeget.
-
roleez
csendes tag
A szabadidős tevékenység érthető, de abból kialakulhat egy KDE???
-
roleez
csendes tag
Még egy pici adalék: ha pl. csak úgy hónapokat eltöltök egy prg. fejlesztésével, amit kvázi ingyen odaadok (mellesleg, hogy félreértés ne essék, én is a szabad szoftver elvét támogatom), és közben nincs más munkám, hogy adom be a gyerekeimnek, hogy ebben a hónapban nem esztek, mert nincs miből...?
Tudom, sarkított, de baromira nem értem.... :( -
roleez
csendes tag
Sziasztok!
Háát elbeszélünk egymás mellett, ezek mind ok, mind ismerősök. De pl. egy KDE-t vagy ooffice-t hogy a francba érheti meg ''ingyen'' fejleszteni??? Beleöli az ember az idejét, agyát, és mindezt ingyen???
És egy nagy projektre hogy juthat idő? Nyilván egy késő esti órákban nem lehet ooffice-t irogatni...
A filozófiát értem, de csak úgy menne??? -
roleez
csendes tag
Sziasztok!
Nem vitaindítónak szánom linux és nem linux elmék között, hanem pro és kontra véleményekre vagyok kíváncsi.
Roland, aki már 7 éve linuxozik, de most nőt be a feje lágya és a filozófiára is kíváncsi.... :)
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest