Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Sziasztok,
Nagy András, pécsi eladó (nagy@gmx.com) többünktől beszedett zsetont telefonokra (tudtommal Ntami és P_aron) van hasonló cipőben.
Jó értékelésű, korrekt hangvételű és segítőkész eladó(nak tűnt). Első közös munkánkra utaltam neki 100.000-t ezt vissza is utalta, mert nem jött időben össze a dolog.
Második körben 70e-t utaltam, de "kiszúrtak vele", nem jött össze, többeknek is tartozik - feljebbiek-, cofidis hitel, külföldi banki hitel, miegyéb.
Mikor kizárták a fórumról írt emailt is, hogy igyekszik, intézi. De két hete sehol nem érem el.
Mit várhatok egy ilyen jogi útra tereléstől? Nekem a leggázabb, ajándék lenne Anyámnak és most én is csak hitegetem, hogy hamarosan megkapja...

Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dacia topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest