- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronnie72
újonc
Zöldfülünek írtam privibe, de ide is megírom, mert nagyon gyors segítségre lenne szükségem.
Kérlek segítsetek!!!
2008-ban csalás miatt feljelentést tettem. Letartóztatásban van az elkövető, vannak bizonyítékaim, és már több tárgyalás is volt az ügyben. Most december 3.-án lesz az utolsó tárgyalás, és ítélet hirdetés is.
A problémám az, hogy a feljelentés után, mikor rá 1 évre újra behívtak, a Rendőrség általi határozatban az szerepetl, hogy polgári jogi igényemet nem érvényesítem. Akkor nem kaptam erre irányuló felvilágosítást, azt sem tudtam mit jelent, így aláírtam.
Most, hogy jobban utána jártam, kiderült, hogy így a Bíróság hiába ítéli el az elkövetőt, a pénzem nem kapom meg. Erre külön polgári pert kell indítanom?. Ezáltal már biztosan minden nevén lévő ingatlant, vagy ingóságot eltüntethetett.
Kérdésem, hogy igaz-e, hogy csak Polgári peres úton kaphatom vissza pénzem?ÉS lehet-e tenni még valamit, hogy a Bíróság a kártérítést is megítélhesse. Előre is nagyon köszönöm a segítséged.Több bizonyítékom van, hogy pénzt adtam, és nem kaptam vissza. Internet bankon keresztül utaltam neki 3 részletben, amit az anyja számlájára küldtem, el is ismerte, de azt állítja, hogy egy autót vásároltam tőle. Persze erre nincs semmilyen bizonyítéka, nincs szerződés, nincs a nyilvántartásban sem, hogy a nevemen lenne az az autó. Az utalásokról van bizonyítékom, az sms-ek, amiket váltottunk, és abban is van több olyan, hogy a pénzról van szó,elmentettem, ki lettek nyomtatva, át lett adva a Bíróságnak, a Szolgáltató vissza is igazolta, hogy valósak. Két száma volt, időközben váltott, az első az Ő nevén volt, ez egyértelműen bizonyítja, hogy Ő kapta az általam küldött sms-eket. Szóval 99 %, hogy elítélik. Viszont a pénzem is szeretném megkapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest