Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRayal
csendes tag
Sziasztok!
Igaz nem Hardveraprón történt, de hátha tudtok segíteni.
Egy apróhirdetőn találtam egy PC-t elég olcsón, de mivel messze volt kértem hogy utánvéttel postázza el nekem. Meg is jött addig semmi gond, csak amikor már elment a postás a pénzemmel akkor láttam hogy hiányzik belőle a HDD, márpedig az is benne volt az árban a megállapodás szerint. Az zavar engem - amire figyelni is fogok emiatt mostmár - hogy szerződés vagy bármi nem volt kötve amibe ezt beleírtuk, csak egyszerűen ott az oldalon üzenetben egyeztünk meg a végleges árban. A telefonszáma az emberünknek már nem kapcsolható. Elég messze van a rendőrség tőlem, így előtte szerettem volna itt megkérdezni hogy ezzel lehet e valamit kezdeni. A postán annyit mondtak hogy mivel nem volt jegyzőkönyv felvéve így ők nem tudnak semmi kezdeni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Linux Mint
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest