- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, nem gondoltam volna hogy én is átverés áldozata leszek és most az lettem ....
Úgyhogy segítséget kérnék ha lehet , 2021.01.22 hardveraprón találtam egy videókartyát aminek a kialkudott árát el is utaltam (85ezerft) 01.23-án , (telefonon beszéltünk még ő hívott vissza normálisnak tűnt) még aznap telefonon mondta hogy fel szerette volna adni de esett az eső és nem ment el feladni . (Miután megkapta a pénzt írta hogy amint feladta a csomagot ír.) Azóta sem írt, a telefont sem veszi fel , üzenetekre nem reagál , a telefonszamomat is letíltotta , próbaltam mas szamról de azt sem veszi fel. Irtam hogy utalja vissza akkor a pénzt,de nem valaszol. Hírdetést a mai napon letörölte (képernyőfotom van a hírdetesről) , feljelentést hétfőn terveztem tenni , még ilyen ügyem nem volt , esetleg kis útmutatót tudtok adni ? Illetve van esélyem, hogy visszakapom a pénzt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest