- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Sziasztok!
Még sosem írtam ide, szóval elnézést ha mégsem "ontopic"Szóval adott egy eladó akit jelentettem a rendszeren keresztül
Kaptam moderátori visszajelzést hogy egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot és rendezze a helyzetet. Éjjel írt, kompenzált és visszautalta a pénzem.A jelentésben a moderátori válasz ez volt:
"Felszólítottuk az eladót, hogy vegye fel Veled a kapcsolatot, és 1 héten belül rendezze a problémát. Kérünk szépen visszajelzést 1 hét múlva.
Köszönjük!"Na most én nem látok semmi gombot/opciót hogy hol kéne visszajeleznem hogy sikerrel zárult az ügy, csak alul a "vissza" gomb van. Esetleg a jelentős topicban jelezzek vissza?
Segítségeteket előre is köszönöm, nem szeretném ha feleslegesen járnának az eladó nyakára, csak azért mert hülye voltam visszajelezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest