- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Noh, egy érdekes dolog merült fel egy adásvétel kapcsán.
Jól megszokott hardveraprózás közepette akartam venni egy mobilt tesztelési céllal. Meg is találtam a megfelelő telefont, az eladó is kommunikatívnak tűnt...
Viszont, hogy más is tanuljon belőle.
- Bontatlan vagy épp csak kibontott mobil, átvétel után azonnal meghirdetve.
- Garancia és számla van.
- Elutaltam, maholnap elvileg itt is van a készülék, ha csak nem téglát kaptam, de erre kicsi az esély.
- Új ár alatt volt, oké, de itt kezdett el mocorogni a fogaskerék....
1 napos telefon, ha nem tetszik neki miért nem küldi vissza...?
- Azonnal kell a pénz, oké, megértem ezt is.De az illető 4-5 ilyen hirdetést is tol maga előtt, nem kis értékű készülékek is voltak a kalapban...
Még mindig nem értettem... Aztán a 0-s mobilos számla adta a löketet, mi vesztenivalóm van már innen... Max bukom az összeget, habár így is nehezen lesz eladható... ( nem ő adta a számlát, hanem a bolt, ezt kaptam meg emailben)
Innentől még lehet az én teóriám, de az általam megvett készüléknél pont rájöttem...
Merthogy az illető RÉSZLETRE veszi a telefont InstaCash fiókban...Hogy miért van ezzel bajom? Nos azért, mert ha ezt tudom nem veszem meg... Ingoványos az egész story nekem... És ez durván a vásárlók megtévesztése...
Baj nekem? Vagy hogy miért van ezzel gondom? Hisz kapok egy telefont olcsón... Igen, csak ha én tovább akarom adni , innentől én is hallgassak el egy olyan infót, ami ELÉGGÉ lényeges a történetben?
MEgoldási javaslatom nincs az esetre, ez ilyen leleményes fordított piramisjáték a részéről szerintem, vagy nem tud máshogy KP-hoz jutni, és ezt a fura módját választotta...
Mondhatnánk, hogy de hát mindenki jól jár, nekem azért van egy elég keserű mellékíz a számban a történettel...
Egy az, ha rá végrehajtást kérnek tegyük fel, mert ebből sportot űz, nekem nincs kedvem eljárásokra járni és nyilatkozni...
Mi garantálja, hogy ezt a hazárdjátékot nem folytatja itt? Mert semmi....
Először nem igazán tudtam, hogy írjak vagy sem... Még hezitálok mi lenne a célszerű...
Hisz átvertek-e? Nem tudom, egyenes kérdések után nekem kellett kitalálni, miért nem állt el 14 napossal... És még ott is maszatolás volt a válasz...
Oké, ezt vásárlás előtt kéne lefutni, de azért menet közben én jövök rá, hogy miért nem ad egyenes választ, hogy ez egy részletre vett készülék?
Azért, mert akkor létre sem jött volna ez az üzlet, ha beleírja a hirdetéseibe... De nem írja bele...
A Másik problémám, mire ezt a szöveget leírtam mindettől függetlenül kitiltották a usert... Volt értékelése, pár itteni régi fórumtaggal is beszéltem, akik vettek tőle...
Na most holnap vagy kapok egy marék szart, vagy telefont végül...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest