- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Attix82 #3720 üzenetére
LEhet én vagyok túl agyas, de én 10 évre visszamenőleg emlékszem , ha eladtam valamit, tudom mi volt az, kinek ment, mert foglalkoztat a dolog, hogy aki megkapja jót kapjon.
Szarhoz sosem adnám sem a nevem, sem az értékelésem.
Egy terméket ha én átveszek valakitől, akkor nem csak előéletet akarok tudni, hanem hogy nem fog tönkremenni, ezért csak intenzív teszt után kerülhet ki a kezeim közül, vagy elutasítom akár a továbbértékesítését, akár a beszámítását, ha felmerül a kétely a termék minőségét illetően.
De sosem leszünk egyformák sajnos.
Egy történetet azért mégis megosztok.
Pár éve a covid idején sok ismerősnek kellett laptop, én segítettem beszerzésben, mert technikailag kissé analfabéták voltak.
Jó pár Lenovo Thinkpad. Nos az az ember, aki vitte a jó hírem ,hogy tudok segíteni, na pont az ő gépe lett töltésvezérlő IC hibás. Gyári töltő, újszerű gép, gyári hibás gép, van ilyen.Garancia? Mondtam, hogy HA Gond van intézem. Gond lett, én pedig vállaltam azt, amit megígértem, ezért szereztem egy alaplapot és saját költségemen kicseréltem, azért mert ha valamit csinálok, akkor azt úgy akarom csinálni, hogy elégedett legyen mindenki. ( A gép azóta is üzemel... )
Ő ki akarta fizetni, én meg mondtam, ha valakinek kell laptop és szavahihetőség, akkor engem ajánlasz. Ha azt mondom fizesd ki, soha többet nem látom az embert.
Azóta is ügyfelem, azóta is kér segítséget és kap. Lehetne ezzel visszaélni és élni is, mindenki eldönti.
Nem beszélek senki és semmi ellen, csak én a 3 napos garanciában nem hiszek, ezek után biztosan. Akkor az a termék nem jó.
Lehet valaki a HKC táphoz adja a nevét, mert azon lehet keresni... Én nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Foxpost
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One mobilszolgáltatások
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest