- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix82
addikt
válasz
cbm1974 #3719 üzenetére
Ha veszek egy új terméket , ami tönkremegy a garancián túl miközben én tudom, hogy csak 24 napot használtam a gyártó szerinted foglalkozik velem?
Nálam rendben volt, én használtam is ....ha hiszed ha nem. Ahogy Te is mondod mi volt a története vagy elhiszem vagy nem . Ebbe nem is akarok állás foglalni .
1. Mint láthatod nincs negatív értékelésem.
2. 2019-be jelent meg a VGA a piacon ez a típus....akitől vettem / beszámítottam ,hogy a fenébe tudnám követni az előéletét.
3. Nyugodtan lehetett volna szólni, én mondjuk 1 év elteltével nem is emlékszek már rá.
4. 3 napot szoktam mindenre adni ez független a terméktől . Megnézheted az összes hirdetésem. Még írtad is ,hogy 2 nap múlva tudod csak átvenni és utána tesztelni ....ebbe is belementem. Tesztelhetted volna 5 napig is.....
5. Amikor láttad, hogy 3 napot adok és megvetted beleegyeztél ebbe... ezen nem kell rugaszkodni.Mondjam azt, hogy nekem sincs közöm. Ezért is írtam, hogy hiába irkálsz privátba nem tudunk megegyezni ennyi idő eltelte után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest