-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengo
aktív tag
Üdv!
Mit lehet tenni akkor, ha valami nem a hirdetésnek megfelelő az adott terméken, de a személyes átvételkor nem vettem észre és az eladó bármilyen kompromisszumot elutasít? Konkrétan egy objektívet vettem ami M42 menetesként volt hirdetve, de T mount-os. Ránézésre nem vettem észre, hisz csak a menet sűrűsége más, helyben nem tekertem fel a gépre, ez volt a legnagyobb hibám, az eladó elismerte, hogy rosszul hirdette meg és így használhatatlan számomra. Ilyenkor semmit nem lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged