-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hip-hop91
csendes tag
Tiszteletem!
Olyan problémám van, hogy egy bizonyos rozsdas01 (Varga Ferenc, Baja) nevű felhasználó Samsung mobiltelefon átvételét várom. Sajnos már utaltam neki az összeget 10-én, csütörtökön (tudom nem kellett volna, de megbízhatónak tűnt). Nem adta fel a postára, mert akkor már megérkezett volna. Válltig állítja, hogy feladta péntek délután és a postát okolja azért, hogy még nincs a kezemben a telefon. Privát üzetekre sem válaszol.Segítségeteket kérem abban hogy megtaláljam a személyt, vagy jogi útra vigyem az ügyet, mert nem kevés az a pénz amit kicsikart tőllem! Mit tehetek ilyenkor?
Előre is köszönöm a segítséget. Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged