- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Yettel topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
VinoRosso #2759 üzenetére
Ugyan így jártam a taggal, én 02.07-én vettem meg tőle ugyan azt a procit 21200Ft-ot utaltam neki aznap. Én is kaptam a kovidos szöveget. Egyelőre se proci se pénz nem jött vissza. Pedig néhány napja már elkérte a bankszámla számomat.
Most utaljak neki még 100ezret, hogy legyen értelme feljelenteni?! -
-
angclung
csendes tag
válasz
VinoRosso #2142 üzenetére
Mivel nem ismerem a részleteket, csak azt tudom mondani, hogy abban az esetben, ha a rendőrség az eljárás felfüggesztését pusztán azzal indokolta, hogy nem találják az illetőt a lakhelyén, akkor teljesen logikusnak tűnik egy esetleges fellebbezés. Hiszen az, hogy pl. egy gyanúsított a rendőrségi megkereséskor nem tartózkodik a bejelentett lakhelyén, önmagában nem lehet komoly érv egy eljárás felfüggesztésére. Ellenkező esetben gyakorlatilag mindenki megúszhatna mindent, csak annyi lenne a teendője, hogy amikor keresik, ne legyen otthon, vagy ne nyisson ajtót.
-
angclung
csendes tag
válasz
VinoRosso #2140 üzenetére
Ha jogosnak érzed, megfelelő indoklás mellett természetesen érdemes fellebbezni. A beadványod vélhetőleg a területileg illetékes ügyészséghez fog kerülni. A dolog innentől kétesélyes, de ha megfelelő érvekkel jól alátámasztod a dolgot, akkor simán elfogadhatják a fellebbezésedet. Ez esetben vissza fogják utalni az ügyet a rendőrségnek további kiegészítő nyomozásra.
A konkrét ügyben nem nagyon értem, mit jelent, hogy a rendőrség nem találja az illetőt. Ismeretlen tettesről van szó? Mert ha ismert a személyazonossága és a címe, akkor idézést kap. Ha erre nem reagál, akkor kap még egyet, aztán felkeresik a lakhelyén. Ha ez sem vezet eredményre, akkor pedig országos körözést adnak ki ellene. Úgy tudom, ez a hivatalos út.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest