- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iOS alkalmazások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Netfone
- Yettel topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
envagyok #3145 üzenetére
GDPR a magánszemély esetén tudtommal arra vonatkozik, hogy nem hatósággal szemben a magánszemély dönti el, hogy az adatai átadhatóak-e.
Ha én nem adom meg az adataimat egy marketing cégnek, akkor az nem hívogathat engem, pl.Ha az illető aprós nem engedélyezi, hogy egy másik aprós kiadja az adatait egy harmadik aprósnak, akkor ha megteszi, az jelenleg bűncselekmény.
Ferenczi Áko : Ne kövess el újabb bűncselekményt! Van erre hivatalos mód. Együttérzek az átvert személlyel, de aki kiad neki harmadik félről adatot, az ugyan úgy büntethető. Ez nem netjogászkodás, hanem sajnos tény. A gyilkosnak is vannak jogai... szerintem meg arról a bűncselekmény elkövetésével lemondott, csak ugye a törvény nem így szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest