Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
GDPR a magánszemély esetén tudtommal arra vonatkozik, hogy nem hatósággal szemben a magánszemély dönti el, hogy az adatai átadhatóak-e.
Ha én nem adom meg az adataimat egy marketing cégnek, akkor az nem hívogathat engem, pl.Ha az illető aprós nem engedélyezi, hogy egy másik aprós kiadja az adatait egy harmadik aprósnak, akkor ha megteszi, az jelenleg bűncselekmény.
Ferenczi Áko : Ne kövess el újabb bűncselekményt! Van erre hivatalos mód. Együttérzek az átvert személlyel, de aki kiad neki harmadik félről adatot, az ugyan úgy büntethető. Ez nem netjogászkodás, hanem sajnos tény. A gyilkosnak is vannak jogai... szerintem meg arról a bűncselekmény elkövetésével lemondott, csak ugye a törvény nem így szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest