- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
trinidad #163 üzenetére
Ez egy elég érdekes oldal....
Ha jobban megnézi az ember, félig német, félig magyar, tele van helyesírási hibákkal, ráadásul nem viszik túlzásba a contact-ok megadását (legalábbis amit találtam, többféle karakterkódolás használatával is csak krix-krax, lényegében csak az e-mail címet lehet kiolvasni, ha google-ben keresel rá, ott is ugyanezt dobja ki...), ráadásul a webáruház sem a "megszokott" motorral működik, legalábbis a különböző termékek menüjében csak a termék nevét lehet látni, de semmi rendelés, vagy ehhez hasonló lehetőség nem található, sem árakat, sem azt nem lehet látni, hogy van-e raktáron, stb. (vagy csak én nem látom?)
Továbbá az oldal dizájn szempontjából is elég egyszerűen van megoldva, egy forgalmas webáruház azért kicsit igényesebb...
Én azt mondanám, hogy ilyen színvonalon nemigen lehet webáruházat üzemeltetni, hacsak nem másban utaznak.., bár nem szívesen gyanúsítanék senkit, de így összességében nem érdemes az ilyen oldalakban megbízni, érdemes ezt szem előtt tartani..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xbox Series X|S
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest