- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
trinidad #163 üzenetére
Ez egy elég érdekes oldal....
Ha jobban megnézi az ember, félig német, félig magyar, tele van helyesírási hibákkal, ráadásul nem viszik túlzásba a contact-ok megadását (legalábbis amit találtam, többféle karakterkódolás használatával is csak krix-krax, lényegében csak az e-mail címet lehet kiolvasni, ha google-ben keresel rá, ott is ugyanezt dobja ki...), ráadásul a webáruház sem a "megszokott" motorral működik, legalábbis a különböző termékek menüjében csak a termék nevét lehet látni, de semmi rendelés, vagy ehhez hasonló lehetőség nem található, sem árakat, sem azt nem lehet látni, hogy van-e raktáron, stb. (vagy csak én nem látom?)
Továbbá az oldal dizájn szempontjából is elég egyszerűen van megoldva, egy forgalmas webáruház azért kicsit igényesebb...
Én azt mondanám, hogy ilyen színvonalon nemigen lehet webáruházat üzemeltetni, hacsak nem másban utaznak.., bár nem szívesen gyanúsítanék senkit, de így összességében nem érdemes az ilyen oldalakban megbízni, érdemes ezt szem előtt tartani..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest