- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
karakpecze21 #2255 üzenetére
Végre valami jó hír!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
karakpecze21 #2233 üzenetére
Na srácok el sem hiszem. közben sikerült az illetőt megtalálni. Láttam a kocsijával furikázni és meglett a rendszám miatt.
Volt szembesítés, meg a szokásos dolgok. párszor be kellett mennem.
Megbűntették 20k-ra plusz kötelezték hogy fizesse ki nekem a vételárat. Hát erre nem is számítottam.Elvileg még folytatódik nála az eljárás személyes iratokkal való visszaélés ügyében is, ha jól tudom.
Én most a csalás ügyében kaptam végzést.Hát most kellemesen csalódtam, nem gondoltam volna.......
Tehát érdemes nem annyiban hagyni a dolgokat.
-
válasz
karakpecze21 #2233 üzenetére
A vegkifejletre kivancsi leszek.. a szamlazas a nav... de ha mar irt es igazi onnantol nehez lesz szerintem bizonyitani hogy o adott at hamisat... viszont durva hogy ennyire utana kell jarni hogy amit vesz az ember abbol letezik e hamis. Pl samsung edge telefonok... laikuskent nem gondolnam hogy magat az edge kijelzot siman kamu telefonokba raknak. Olvastam latom a hirdeteseket de kiv lennek mint samsung telefon hasznalo elsore eszre vennem e... Koszi az iromanyt es drukkolok de oszinten szolva azok alapjan amit irtal nem latok eselyt ra, higy barmit elernel
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest