- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
karakpecze21 #2233 üzenetére
A vegkifejletre kivancsi leszek.. a szamlazas a nav... de ha mar irt es igazi onnantol nehez lesz szerintem bizonyitani hogy o adott at hamisat... viszont durva hogy ennyire utana kell jarni hogy amit vesz az ember abbol letezik e hamis. Pl samsung edge telefonok... laikuskent nem gondolnam hogy magat az edge kijelzot siman kamu telefonokba raknak. Olvastam latom a hirdeteseket de kiv lennek mint samsung telefon hasznalo elsore eszre vennem e... Koszi az iromanyt es drukkolok de oszinten szolva azok alapjan amit irtal nem latok eselyt ra, higy barmit elernel
-
Szoval van itt admin vagy barki akinek lehet jelezni a karom es tiltja vagy legalabb valami feketet kiad neki? Mert kozben meg akar masik 2 embertol is berendelhet dolgokat.. mert fellep csak nem valaszol. Nekem meg a postan van 1 hete 58k-m...
-
Udv! [pocsikcsaba] forumtarsunk, megkert adjak fel neki 1 processzort utanvettel, masodik nap felhivtam mitortent miert nem vette at. Annyit kozolt hetfon atveszi ne haragudjak... hetfo ota nem veszi fel a telefont. Ha legalabb az utanvetel osszeget vissza utalna es jelezni a postanak 10 napig ne tartsak bent a csomagom tok jo lenne. Remelem ezek utan kerhetek szankciot ranezve.
-
Sziasztok! Olyan kerdesem lenne, hogy hol lehet egy felhasznalot jelenteni, azzal kapcsolatban, hogy berendel alkatreszt kulon keresre megveszem neki masnapra es utana vissza sem jelez hogy nem kell neki. Csak mert idegesito, hogy kulon keresre olyan alkatreszt kert, amit valoszinuleg csak veszteseggel tudok eladni. Ide fellep es valaszra sem meltat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest