Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Kértem tőle telefonszámot, amit többszöri kérésre sem adott meg, pont azért hogy ha bármi van telefonon érjem el, ne emailben, mivel nem kerül mindenki mindennap email közelbe. A postával napi kapcsolatban vagyok, és azt mondták hogy ha belföldről küldi a csomagot akkor nagyon max 2 nap és itt van. Kértem tőle feladóvevényt, de erre a levelemre sem válaszolt. Ezután írtam neki azt hogy elfogok menni a rendőrségre mivel anyagilag kárt okozott nekem, és az nem gáz dolog hogy ha én árulok valamit akkor nem foglalkozok a vevővel ha elutalja nekem a pénzt és bízik bennem? szerintem egy eladó dolga az lenne hogy addig amíg a másik fél meg nem kapja a tőle megvett terméket addig napi kapcsolatba kéne hogy legyen vele. Nálam legalábbis így szokás... Ha annyira korrekt eladó lenne akkor magától küldene képet a feladóvevényről hogy nincs miért izgulnom. Nem lecseszést, hanem tanácsot kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Melyik tápegységet vegyem?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Metal topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Pioneer DDJ-400 DJ kontroller
- DELL Precision 3580 Tervező Vágó Laptop -50% i7-1360P 16/512 FHD RTX A500 4GB FHD
- Olympus Pen-F + 3db Objektív + Rengeteg Extra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Ulefone Armor 33 Pro
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest