Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
Kértem tőle telefonszámot, amit többszöri kérésre sem adott meg, pont azért hogy ha bármi van telefonon érjem el, ne emailben, mivel nem kerül mindenki mindennap email közelbe. A postával napi kapcsolatban vagyok, és azt mondták hogy ha belföldről küldi a csomagot akkor nagyon max 2 nap és itt van. Kértem tőle feladóvevényt, de erre a levelemre sem válaszolt. Ezután írtam neki azt hogy elfogok menni a rendőrségre mivel anyagilag kárt okozott nekem, és az nem gáz dolog hogy ha én árulok valamit akkor nem foglalkozok a vevővel ha elutalja nekem a pénzt és bízik bennem? szerintem egy eladó dolga az lenne hogy addig amíg a másik fél meg nem kapja a tőle megvett terméket addig napi kapcsolatba kéne hogy legyen vele. Nálam legalábbis így szokás... Ha annyira korrekt eladó lenne akkor magától küldene képet a feladóvevényről hogy nincs miért izgulnom. Nem lecseszést, hanem tanácsot kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest