- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
válasz
raziel01 #591 üzenetére
Kértem tőle telefonszámot, amit többszöri kérésre sem adott meg, pont azért hogy ha bármi van telefonon érjem el, ne emailben, mivel nem kerül mindenki mindennap email közelbe. A postával napi kapcsolatban vagyok, és azt mondták hogy ha belföldről küldi a csomagot akkor nagyon max 2 nap és itt van. Kértem tőle feladóvevényt, de erre a levelemre sem válaszolt. Ezután írtam neki azt hogy elfogok menni a rendőrségre mivel anyagilag kárt okozott nekem, és az nem gáz dolog hogy ha én árulok valamit akkor nem foglalkozok a vevővel ha elutalja nekem a pénzt és bízik bennem? szerintem egy eladó dolga az lenne hogy addig amíg a másik fél meg nem kapja a tőle megvett terméket addig napi kapcsolatba kéne hogy legyen vele. Nálam legalábbis így szokás... Ha annyira korrekt eladó lenne akkor magától küldene képet a feladóvevényről hogy nincs miért izgulnom. Nem lecseszést, hanem tanácsot kértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest