- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Szerintem az "érdemi" eladók / vevők mindig megnézik a nem pozitív értékelés(eke)t és elég könnyű megkülönböztetni egy bosszú negatív értékelést a valóstól. Így ha nem is mutat jól ellenbe duplán informatív. Sokkal jobb lenne ha mindenki teljesen kihasználná az értékelő rendszert úgy sokkal könnyebb lenne elkerülni a problémás tagokat.
-
Azért ez nem feltétlenül van így. Ha jelented a hirdetést és leírod a konkrét esetet akkor lehetőséged van csak neked értékelni. Legalábbis nekem volt ilyen esetem.
A kolléga kicsit türelmetlen volt (persze nem szép dolog, hogy elolvassuk az üzenetet és nem válaszolunk de könyörgöm alig telt el az egész tranzakció óta 1,5 nap, és végül ki is derült, hogy feladta).
Az a baj a nepperekkel meg azokkal akiknek sok szabadidejük van mint nekem, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a leendő üzletfelünk is kb annyit ül a Hardverapró előtt mint mi. Pedig ez nagyon nem így van. Hosszú-hosszú hónapok volt mire én is beláttam, hogy el kell engedni. Valakivel lehet gyorsan üzletelni és van akivel nem. Meg vannak azok akik személyes sértésnek veszik ha ennyit kérdezősködünk.
Kár ennyiszer rákérdezni mint a kollégának mert ha valaki túl "kényelmes" akkor ha beszarunk se fogja feladni előbb az illető...Sokminden közbejön, munka, család stb.
És mintha itt írta is volna az eladó, hogy megcsúszott a munkájával. Tehát nem arról van szó, hogy egyáltalán semmit nem írt...Na mindegy örülünk, hogy megoldódik
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA V
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest