- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Szerintem az "érdemi" eladók / vevők mindig megnézik a nem pozitív értékelés(eke)t és elég könnyű megkülönböztetni egy bosszú negatív értékelést a valóstól. Így ha nem is mutat jól ellenbe duplán informatív. Sokkal jobb lenne ha mindenki teljesen kihasználná az értékelő rendszert úgy sokkal könnyebb lenne elkerülni a problémás tagokat.
-
River
Arcképgyáros
Azért ez nem feltétlenül van így. Ha jelented a hirdetést és leírod a konkrét esetet akkor lehetőséged van csak neked értékelni. Legalábbis nekem volt ilyen esetem.
A kolléga kicsit türelmetlen volt (persze nem szép dolog, hogy elolvassuk az üzenetet és nem válaszolunk de könyörgöm alig telt el az egész tranzakció óta 1,5 nap, és végül ki is derült, hogy feladta).
Az a baj a nepperekkel meg azokkal akiknek sok szabadidejük van mint nekem, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a leendő üzletfelünk is kb annyit ül a Hardverapró előtt mint mi. Pedig ez nagyon nem így van. Hosszú-hosszú hónapok volt mire én is beláttam, hogy el kell engedni. Valakivel lehet gyorsan üzletelni és van akivel nem. Meg vannak azok akik személyes sértésnek veszik ha ennyit kérdezősködünk.
Kár ennyiszer rákérdezni mint a kollégának mert ha valaki túl "kényelmes" akkor ha beszarunk se fogja feladni előbb az illető...Sokminden közbejön, munka, család stb.
És mintha itt írta is volna az eladó, hogy megcsúszott a munkájával. Tehát nem arról van szó, hogy egyáltalán semmit nem írt...Na mindegy örülünk, hogy megoldódik

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest