Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ssgk

aktív tag

válasz fery02 #3793 üzenetére

Szerintem az "érdemi" eladók / vevők mindig megnézik a nem pozitív értékelés(eke)t és elég könnyű megkülönböztetni egy bosszú negatív értékelést a valóstól. Így ha nem is mutat jól ellenbe duplán informatív. Sokkal jobb lenne ha mindenki teljesen kihasználná az értékelő rendszert úgy sokkal könnyebb lenne elkerülni a problémás tagokat.

• River

Arcképgyáros

válasz fery02 #3793 üzenetére

Azért ez nem feltétlenül van így. Ha jelented a hirdetést és leírod a konkrét esetet akkor lehetőséged van csak neked értékelni. Legalábbis nekem volt ilyen esetem.

A kolléga kicsit türelmetlen volt (persze nem szép dolog, hogy elolvassuk az üzenetet és nem válaszolunk de könyörgöm alig telt el az egész tranzakció óta 1,5 nap, és végül ki is derült, hogy feladta).

Az a baj a nepperekkel meg azokkal akiknek sok szabadidejük van mint nekem, hogy hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a leendő üzletfelünk is kb annyit ül a Hardverapró előtt mint mi. Pedig ez nagyon nem így van. Hosszú-hosszú hónapok volt mire én is beláttam, hogy el kell engedni. Valakivel lehet gyorsan üzletelni és van akivel nem. Meg vannak azok akik személyes sértésnek veszik ha ennyit kérdezősködünk.

Kár ennyiszer rákérdezni mint a kollégának mert ha valaki túl "kényelmes" akkor ha beszarunk se fogja feladni előbb az illető...Sokminden közbejön, munka, család stb.
    És mintha itt írta is volna az eladó, hogy megcsúszott a munkájával. Tehát nem arról van szó, hogy egyáltalán semmit nem írt...

Na mindegy örülünk, hogy megoldódik :R

Új hozzászólás Aktív témák