Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

LOGOUT blog

válasz Attix82 #3720 üzenetére

LEhet én vagyok túl agyas, de én 10 évre visszamenőleg emlékszem , ha eladtam valamit, tudom mi volt az, kinek ment, mert foglalkoztat a dolog, hogy aki megkapja jót kapjon.

Szarhoz sosem adnám sem a nevem, sem az értékelésem.

Egy terméket ha én átveszek valakitől, akkor nem csak előéletet akarok tudni, hanem hogy nem fog tönkremenni, ezért csak intenzív teszt után kerülhet ki a kezeim közül, vagy elutasítom akár a továbbértékesítését, akár a beszámítását, ha felmerül a kétely a termék minőségét illetően.

De sosem leszünk egyformák sajnos.

Egy történetet azért mégis megosztok.

Pár éve a covid idején sok ismerősnek kellett laptop, én segítettem beszerzésben, mert technikailag kissé analfabéták voltak.
    Jó pár Lenovo Thinkpad. Nos az az ember, aki vitte a jó hírem ,hogy tudok segíteni, na pont az ő gépe lett töltésvezérlő IC hibás. Gyári töltő, újszerű gép, gyári hibás gép, van ilyen.

Garancia? Mondtam, hogy HA Gond van intézem. Gond lett, én pedig vállaltam azt, amit megígértem, ezért szereztem egy alaplapot és saját költségemen kicseréltem, azért mert ha valamit csinálok, akkor azt úgy akarom csinálni, hogy elégedett legyen mindenki. ( A gép azóta is üzemel... )

Ő ki akarta fizetni, én meg mondtam, ha valakinek kell laptop és szavahihetőség, akkor engem ajánlasz. Ha azt mondom fizesd ki, soha többet nem látom az embert.

Azóta is ügyfelem, azóta is kér segítséget és kap. Lehetne ezzel visszaélni és élni is, mindenki eldönti.

Nem beszélek senki és semmi ellen, csak én a 3 napos garanciában nem hiszek, ezek után biztosan. Akkor az a termék nem jó.

Lehet valaki a HKC táphoz adja a nevét, mert azon lehet keresni... Én nem.

Új hozzászólás Aktív témák