-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaleCooper
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
Február elején az Expressz oldalán kinéztem egy telefont. A megadott számon felhívtam és megegyeztünk az árban. Ez volt pénteken. Mondta, hogy küldjem el sms-ben a címem és ő feladja a portékát amint megkapja a pénzt. Hétfő bementem a bankba, és az előzőleg elküldött számlaszámra befizettem a pénzt. Majd hétfő délután beszéltünk telefonon, hogy kedd reggel postán feladja a csomagot. Pénteken felhívtam avval a problémával, hogy még nem érkezett meg a csomag hozzám. Azt ígérte, hogy bemegy a postára és utána érdeklődik, vajon hol lehet a csomag. Péntek du. és szombaton ki volt kapcsolva a telefonja. Vasárnap sikerült elérnem, kérdeztem, hogy mit sikerült intéznie a postán. A válasz az volt, hogy nem tudnak neki segíteni, és hogy várjam a csomagot. Mondtam neki, hogy adja meg a feladó vevény számát és én utána kérdezek a postán, hátha megjött, csak még nem kézbesítették. A válasz az volt, hogy Ő nem találja, de tudja, hogy kapott ilyet a postán, de azért bemegy újra a postára és ismételten felvilágosítást kér. Természetesen megint elküldték a postáról, mivel kérték tőle a feladás számát, mellyel nyomon tudják követni a csomagot és az Ő nem találta meg. A múlt héten pénteken beszéltem vele utoljára akkor azt mondta, hogy kipakol az autójából és megkeresi a papírt és én hívjam fel szombaton, hogy be tudja diktálni. Hát szombat óta nem veszi fel a telefont, viszont kicsörög. Több telefon számról is felhívtam, de egyiket sem vette fel, pedig még mást is hirdet az Expresszen. A hétfőn a helyi postán voltak olyan kedvesek, hogy utána néztek, hogy a nevemre van e valami csomag a postán (megnézték az összes városi postafiókot), de nem volt semmi. Az ügyizétő azt mondta, hogy ha sima levélként adta fel, annak nem tudnak utána nézni. Küldtem sms-t, hogy szeretném a pénzem visszakapni, és vegye fel velem a kapcsolatot, mert ellenkező esetben a rendőrséghez fordulok. Azóta is próbáltam hívni, de nem veszi fel a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest