- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok!
Bár nem csalás történt, de szeretném kikérni a véleményeteket ebben az ügyben:
A munkahelyemről lehetőségem volt megvásárolni a laptopomat, mert kaptam helyette újabbat. A gépet egyrészt azért vettem meg, mert jó áron adták (70 ezer Ft), másrészt meg szerettünk volna itthonra egy laptopot.
Néhány napig használtuk itthon, de utána az eladás mellett döntöttem, mert ez egy elég nagy és nehéz gép, ezért gondoltam eladom és majd veszek helyette egy ultrabookot, ami praktikusabb lenne itthonra. Az már csak hab volt a tortán hogy mivel olcsón vettem, tudtam rajta keresni valamennyit.Meg is hirdettem a gépet a Hardveraprón, eredetileg ha jól emlékszem 300 ezer feletti áron, mert sokan ennyiért illetve drágábban árultak hasonló gépeket. Ahogy teltek a napok, folyamatosan csökkentettem az árat, mert nem nagyon kellett senkinek. Végül 200 ezer Ft volt az utolsó ár a hirdetésemben, de egy tag 180 ezerre lealkudta és ennyiért adtam oda neki.
A gépnek annyi hibája volt, hogy 1 db halott pixel volt a kijelzőn. Garancia már nem volt rá. Ezeket az információkat feltüntettem a hirdetésben, tudott róla a vevő.A vevő egyébként gyakran vesz és ad el laptopokat a Hardveraprón. Néhány nappal később meghirdette a gépet ha jól emlékszem 260 ezer Ft-ért, és hamarosan el is kelt. Elvileg 5 nappal azután adta el hogy megvette tőlem.
Nemsokkal ezután jelezte nekem hogy a gép elromlott, a személy aki megvásárolta tőle jelezte neki. Szerviz szerint alaplap hiba és nem lehet javítani.
Ilyenkor mi lenne a helyes eljárás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest