- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #3395 üzenetére
Mire érted, hogy szégyen?
Pont ez az egyébként, hogy én is teljesen azt gondolnám, hogy korrekt, mert amikor utalni szándékozok xxxxx Ft-okat, akkor alap, hogy átfutom legalább az első oldalt az értékelési oldalán, hogy miket írtak róla mások és ő másokról.
Ez alapján meg se gondoltam volna, hogy ilyen hanyag üzletmenet tudhat kialakulni.
Simán eltelik úgy egy hét, hogy nem tudok semmiről sem, privátokra csak akkor válaszol utóbbiakban, amikor a hirdetés jelentéshez írok valamit, de olyankor érdekes egyből ír valamit perceken belül.
Egy hét után kellett megtudnom, hogy ki kellett utaznia állítása szerint külföldre és biztos én működök rosszul, de én foglalkozok annyira a vevővel, hogy ha nem tudom a megbeszélt napon feladni a csomagot, akkor elnézés kérések mellett tájékoztatom a helyzetről és írom a legközelebbi kilátást.
Mindezt magamtól teszem természetesen és nem úgy, hogy játszok a vevő türelmével, hogy ő kezdjen egyszercsak érdeklődni.Elhiszem, hogy személyesen korrektnek tartod, én sajnos nagyon kiesek földrajzilag attól, hogy személyesen tudjak üzletelgetni, szóval nekem marad esetek nagy részében a lutrizás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- YouTube
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest