Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tronix
csendes tag
Az alábbi felhasználó csaló!
https://hardverapro.hu/tag/nemeth_tibor.htmlEgy terméket kerestem arra jelentkezett hogy neki van. Bár értékelése nincs 3 éve tag, gondoltam nem lesz gond. Azért kértem tőle termék képet, ami nekem kicsit fura volt. Google képkeresővel gyorsban ráellenőriztem. Nem találtam semmit, így elutaltam az összeget. Foxpostot beszéltünk meg, azt mondta még aznap feladja. Még az utalásra visszajelzett aztán azóta nem reagál. Reggel már nem hagyott nyugodni a dolog szóval, jobban belementem a képkeresésbe és megleltem egy lezárt eBay aukcionál a terméket. Bele van szerkesztve, le van vágva a széle és a kontraszton is húzva van, de egyértelműen abból a képből származik.
Írtam neki, hogy rájöttem a dologra és utalja vissza a pénzt vagy fejlenetést teszik. Azóta igen aktív lett, folyamatosan bent van a fiókjával.
Csak azért írok, hogy nehogy más is besz*pja!
Ja nem utal vissza megyek feljelentést tenni. Ügyeljetek! Eddig soha nem volt gondom, de mindenkit utolér a végzete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest