- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tronix
csendes tag
Az alábbi felhasználó csaló!
https://hardverapro.hu/tag/nemeth_tibor.htmlEgy terméket kerestem arra jelentkezett hogy neki van. Bár értékelése nincs 3 éve tag, gondoltam nem lesz gond. Azért kértem tőle termék képet, ami nekem kicsit fura volt. Google képkeresővel gyorsban ráellenőriztem. Nem találtam semmit, így elutaltam az összeget. Foxpostot beszéltünk meg, azt mondta még aznap feladja. Még az utalásra visszajelzett aztán azóta nem reagál. Reggel már nem hagyott nyugodni a dolog szóval, jobban belementem a képkeresésbe és megleltem egy lezárt eBay aukcionál a terméket. Bele van szerkesztve, le van vágva a széle és a kontraszton is húzva van, de egyértelműen abból a képből származik.
Írtam neki, hogy rájöttem a dologra és utalja vissza a pénzt vagy fejlenetést teszik. Azóta igen aktív lett, folyamatosan bent van a fiókjával.
Csak azért írok, hogy nehogy más is besz*pja!
Ja nem utal vissza megyek feljelentést tenni. Ügyeljetek! Eddig soha nem volt gondom, de mindenkit utolér a végzete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen program, ami...?
- Milyen autót vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest