Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Nincs megállás akkuméretben
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benike123
tag
Hello!
abban a reményben írok
ide hogy tudok segíteni!jeddie kollegától vettem egy ipod touch 4g-t amiről semmilyen papír nem volt így irattam egy adás-vételit amiből 1 példány jutott neki és 1 nekem, és amiben ki volt kötve h hivatalos garancia hiányában vállal rá 30 napot.
Nos kis idő után kiderült a rejtett hiba ugyanis amint tettem rá zenét a ki-be kapcs gomb és a hangerő gomb csak ritkán működött, ezt le írtam neki és h akkor vagy javítsa meg vagy kérem vissza a pénzem, ő a javítást választotta...
az 1. alkalommal családi gondok jöttek közbe de erről tájékoztattam, a 2. alkalom se volt jó így jeleztem hogy tegyük át. később írtam neki hogy akkor mikor lenne jó neki, erre azt írta h letelt a 30 nap ugyh innentől már nem foglalkozik az egésszel...
ilyenkor mit lehet tenni? feljelentést is lehet tenni csak perrel tudom behajtani?
ki volt kötve h milyen hibákról tud és nem írta le ezeket csak h karcos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Drón topik
- OTP Bank topic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest