- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benike123
tag
Hello!
abban a reményben írok
ide hogy tudok segíteni!jeddie kollegától vettem egy ipod touch 4g-t amiről semmilyen papír nem volt így irattam egy adás-vételit amiből 1 példány jutott neki és 1 nekem, és amiben ki volt kötve h hivatalos garancia hiányában vállal rá 30 napot.
Nos kis idő után kiderült a rejtett hiba ugyanis amint tettem rá zenét a ki-be kapcs gomb és a hangerő gomb csak ritkán működött, ezt le írtam neki és h akkor vagy javítsa meg vagy kérem vissza a pénzem, ő a javítást választotta...
az 1. alkalommal családi gondok jöttek közbe de erről tájékoztattam, a 2. alkalom se volt jó így jeleztem hogy tegyük át. később írtam neki hogy akkor mikor lenne jó neki, erre azt írta h letelt a 30 nap ugyh innentől már nem foglalkozik az egésszel...
ilyenkor mit lehet tenni? feljelentést is lehet tenni csak perrel tudom behajtani?
ki volt kötve h milyen hibákról tud és nem írta le ezeket csak h karcos...
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest