Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bence942

tag

Helló a mai nap egy szép lehúzásban volt részem a tag neve Nagy85Gabi aki 15 ezer + szállításért adott egy sima intel hűtőt (az eddigi legdrágább hűtőm!)
    A történet úgy zajlott hogy szerettem volna vásárolni tőle egy gtx 650 videó kártyát kedden le is beszéltem vele de jöttek a furcsaságok hogy a kis kutya szét rágta a dobozt (először nem is értettem ezt mért írja) mondtam neki oké nem probléma a kártyának ne legyen baja a hirdetés nem olyannak vettem észre ami átverés lenne..
    http://hardverapro.hu/apro/gtx_650_2gb_3 meg beszéltük és szerdán egyszer csak nem volt elérhető második furcsa meg mozdulás aztán válaszolt ( azért hajtottam ezt a kártyát mert leírtam neki a címem mert utánvételesen ment a dolog és hogy ha veszek mástól egyet ne jöjjön 2 és akkor én kibaszok a másikkal hogy nem veszem át) rendben írtam is neki bőszen egyszer csak este válaszolt hogy feladta és azért nem írt mert délutános volt mondom oké , próbagarancia minden van a jó kis kártyához khm hűtőhöz mai nap mondtam neki hogy ügye van ez a nagyszerű dolog tudjuk nézni egy kóddal a csomagot merre jár még azt is leírta nem kellett érte könyörögni mondom tök klafa aztán ez igaz az én hibám a profilja pár napos tehát még egy furcsa pont az ő részéről meg is jött ma délben a csomag olyan dobozban ami nem feltűnő hogy nem videó kártya lenne benne át is vettem kifizettem szépen minden őrültem meg jött ilyen hamar , aztán jött a fekete leves kinyitom és mi fogad egy teljesen új szimpla intel hűtő :Y fel is idegesített rendesen többször is átnéztem a dobozt hátha az csak ajándék vagy rosszul látok de sajnos nem :(

A kérdésem ilyenkor mi a teendő? :F Nem lakik messze a srác kb 70 km.
    Mennyek el és cseréljem vissza ezt az igazán drága és egyben remek processzor hűtőt vele és vegyem egy szép csínynek? Vagy fogjam magam és jelentsem fel? nem vagyok ebben otthon de talán van pár bizonyítékom ellene :F segítségeteket szeretném kérni pedig úgy örültem hogy ilyen egyszerűen és jól össze tudtam hozni (ja vettem egy pct is amibe szántam az teljesen korrektül meg jött az eladóval teljesen meg vagyok elégedve mentek is a pozitívok) de ez a Gabi gyerek valamiért keresztbe húzta mai játszós napomat , teljesen tárgytalan vagyok valaki aki tudna segíteni ebben az kérem írjon vagy itt vagy privátban mindent meghallgatok!!!!! mert ez már itt nem az első igaz akkor én utaltam előre. de most utánvételnél is meg csinálják hát :D ez durva..

Új hozzászólás Aktív témák