- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- iPhone topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, az Előzmények
12.05-öt írunk és továbbra is hiteget, megelégeltem a dolgot és úgy döntöttem a tettek mezejére kell lépjek. Őszintén nem a 6.000 FT + postaköltség bánt hanem az emberi oldala ennek az egésznek. Nos, mit tehetek jogilag, próbálkozhatok ennyire alacsony összeggel rendőrségen? Vagy a lakóhelyem szerinti önkormányzaton kérjem a szabálysértési eljárást? Rendőrségen van lehetőség az (ismeretlen tettes ellen feljelenteni), hogy ne lehessen visszavádolni, önkormányzati szabálysértésnél erre mi vonatkozik? Továbbá időt, benzint szívesen beáldozom erre, ha én indítom el az eljárást rendőrségen vagy önkormányzatnál akkor a lakóhelyem szerint messzebbre nem kell mennem? Milyen egyéb más költségekkel kell szembenéznem egy esetleges polgári peren vagy az önkormányzati szabálysértésben?
A válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv,
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Foxpost
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Apple asztali gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest