- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, az Előzmények
12.05-öt írunk és továbbra is hiteget, megelégeltem a dolgot és úgy döntöttem a tettek mezejére kell lépjek. Őszintén nem a 6.000 FT + postaköltség bánt hanem az emberi oldala ennek az egésznek. Nos, mit tehetek jogilag, próbálkozhatok ennyire alacsony összeggel rendőrségen? Vagy a lakóhelyem szerinti önkormányzaton kérjem a szabálysértési eljárást? Rendőrségen van lehetőség az (ismeretlen tettes ellen feljelenteni), hogy ne lehessen visszavádolni, önkormányzati szabálysértésnél erre mi vonatkozik? Továbbá időt, benzint szívesen beáldozom erre, ha én indítom el az eljárást rendőrségen vagy önkormányzatnál akkor a lakóhelyem szerint messzebbre nem kell mennem? Milyen egyéb más költségekkel kell szembenéznem egy esetleges polgári peren vagy az önkormányzati szabálysértésben?
A válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv,
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest