-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csaba.no1
tag
válasz
angclung #2009 üzenetére
Szia,
A feljelentést megtettem e-mailbe ismeretlen tettes ellen, körülbelül 7 munkanap múlva jelentkezett a hölgy a kapitányságról, hogy megkapta az ügyem és menjek be felvenni a jegyzőkönyvet. Rettenetesen kedves volt, abszolút nem számított, hogy 6.000 FT-ról van szó, bár szóba került, hogy HM-es vagyok, de szerintem ettől függetlenül is kedves lett volna
Abban maradtunk, hogy felkutatja az elkövetőt és átadja a bíróságra, javasolta, hogy ne azonnali per legyen, hanem az azt megelőző "békéltető" meghallgatás. Ha itt nem jutunk dűlőre indul a polgári per és valóban a hozzám legközelebbi bíróság jár el
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
válasz
E.Kaufmann #2012 üzenetére
Szia,
Ha jól értelmezem az írásod akkor utánvét nélkül küldted el, ha így van akkor:
Ha bánt a dolog tegyél feljelentést szabálysértési ügyben ismeretlen tettes ellen, de előtte azért beszélj vele, hogy továbbviszed a dolgot és xy ideig van ideje rendezni. Hasonló képen jártam el ma 6.000 Ft-ért, ha érdekel olvass vissza.
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
válasz
angclung #2009 üzenetére
Szia,
Hálás vagyok a válaszodért.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem érdekel az a 6.000 ft és a postaköltség, de ez miatt nem fogok rosszul aludni és felfogom tanulópénznek. Ami annál inkább érdekel azaz, hogy érezze a súlyát az illető a dolognak. Egyébként utána kutatva kétlem, hogy lenne más hasonló ügye. Ami a rendőrségi feljelentést illeti, ismeretlen tettes ellen és rögzítsem benne a kártérítési igényemet? A rendőrség folyamata, hogy fog kinézni, felderíti a tetteset és átadja a hozzám legközelebbi bíróságra?
Köszi.
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni, az Előzmények
12.05-öt írunk és továbbra is hiteget, megelégeltem a dolgot és úgy döntöttem a tettek mezejére kell lépjek. Őszintén nem a 6.000 FT + postaköltség bánt hanem az emberi oldala ennek az egésznek. Nos, mit tehetek jogilag, próbálkozhatok ennyire alacsony összeggel rendőrségen? Vagy a lakóhelyem szerinti önkormányzaton kérjem a szabálysértési eljárást? Rendőrségen van lehetőség az (ismeretlen tettes ellen feljelenteni), hogy ne lehessen visszavádolni, önkormányzati szabálysértésnél erre mi vonatkozik? Továbbá időt, benzint szívesen beáldozom erre, ha én indítom el az eljárást rendőrségen vagy önkormányzatnál akkor a lakóhelyem szerint messzebbre nem kell mennem? Milyen egyéb más költségekkel kell szembenéznem egy esetleges polgári peren vagy az önkormányzati szabálysértésben?
A válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv,
Csaba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest