- Google Pixel topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Clip – cimpazaj
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
Redlight2 #1945 üzenetére
Sajnos az nem ment fel senkit "rossz" termék eladása alól, hogy nem vállalt rá garanciát. És itt most nem szándékosságot feltételezek. (fordított helyzetet is képzelj el, te mit tennél akkor?)
Aki ismeri a konzolokat tudja, hogy egy-egy hiba nem 5-10-30 perc után jöhet elő (főleg régebbi xbox360-oknál melegedéstől származó hibák, fagyások, vagy konzol halál) csak, hanem érdemes hosszabb időt nyüstölni a biztonság kedvéért.
Ha a vevő ezt azonnal jelezte, miután megkapta és a kipróbálta, úgy szerintem jogos lehet a kérése. Ha úgy adódik igen, tehet feljelentést, és ha alá tudja támasztani egy szerviz szakvéleménnyel esetleg hogy tényleg korábbról fennálló hiba is lehetett. Ezt viszont nehéz lesz egyértelműen bizonyítani sajnos vagy nem sajnos.
Szerintem próbáljátok meg ezt egymás között valahogy lejátszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest