- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Egyébként 2 véglet között tárgyalunk, és az én saját két meggondolásomról. A helyzet az, hogy amikor nem mondtam neki egyből azt, amit hallani akart, a párja elő is vette az első buta emberi húzást. Meg fenyegetett először írásban, majd szóban is. Sajnálatára fültanuim voltak, mivel éppen párommal és sógorjelöltemmel élveztem volna a hosszú hétvégét... Itt változott meg a szemléletem, a második válaszolóéhoz hasonlóan. Mivel továbbra is a rendőrséggel fenyegetőznek, noha továbbra is egy adás-vétel történt, és gyakorlatilag nem értem, hogy ezt hogyan képzelték el... kénytelen leszek bekeményíteni. Kaptam olyan fenyegetést, hogy 2 szemtanúja volt, hogy én azt mondtam, hogy 2 napig visszaveszem a telefont... TESSÉK? Itt buktam ki teljesen. Szó nem volt arról, hogy én visszaveszem a telefont, amennyiben az hibátlanul üzemel. Szerintem félre értette a garancia szó jelentését... Azt gondolta, hogy elviszi, kipróbálja, és ha nem tetszik neki, akkor vissza az egész.. Nem is értem... Amikor a pénzt oda adja, én odaadom neki a készüléket, hogy is fordulhat meg ilyen a fejében?!
A 2 szemtanúról annyit, hogy az autóban ültek, mintegy 40méterre tőlünk.. Tehát hamis tanúzásra készülnek...
Nagyon szomorú eset, nem... félre ne értsetek! Nem szeretnék rosszat nekik! Sőt, baráti, jó kapcsolatban voltam velük. Az adásvétel után 3 puszival köszöntünk el, és idézném "Sok boldogságot hozzá" Mire a válasz "neked is az újhoz" (ezek után végképp biztos, hogy szórakozik/meggondolta magát), de azért meg fogom védeni magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Paramount csatornák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő