- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bldy
csendes tag
Üdv ! Lenne egy olyan kérésem, adminoktól, hogy ennek a hirdetésnek a tulajdonosára írjanak rá !
Vettem 1 GT520-as VGA-t tőle, 2 napja van meg de ma ki is vettem a gépemből és vissza tettem a régit, mert zajos amit vettem pedig PASSIV hűtésbordák vannak rajta, illetve akad, és újraindul a gép tőle, illetve az újraindításnál GT520 BIOS-t ír ki... pedig a régi N210-es VGA-mmal egy kategóriás de mégis az enyém gyengébb volt, és nem csinálta ezt...
A kérésem, csak az lenne, hogy felajánlottam az eladónak, hogy visszaküldöm postán a VGA-t amit vásároltam (GT520-at) majd postázza el nekem a HD4650-et, és azt kérném a HV-s adminoktól, hogy írjanak az eladóra, hogy a csereajánlatot fogadja el, hogy visszatudjam küldeni neki a VGA-t 1 nap használat után , és postázza el a HD4650et cserébe ! A VGA nem sérült postai úton, se a csomagolása se a belseje, illetve nem buheráltam húztam (tuningoltam) stb... !
Előre is köszönöm a segítséget !
Ui.: Az eladó még nem válaszolt az ajánlatomra azóta sem !
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest