Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bldy
csendes tag
Üdv ! Lenne egy olyan kérésem, adminoktól, hogy ennek a hirdetésnek a tulajdonosára írjanak rá !
Vettem 1 GT520-as VGA-t tőle, 2 napja van meg de ma ki is vettem a gépemből és vissza tettem a régit, mert zajos amit vettem pedig PASSIV hűtésbordák vannak rajta, illetve akad, és újraindul a gép tőle, illetve az újraindításnál GT520 BIOS-t ír ki... pedig a régi N210-es VGA-mmal egy kategóriás de mégis az enyém gyengébb volt, és nem csinálta ezt...
A kérésem, csak az lenne, hogy felajánlottam az eladónak, hogy visszaküldöm postán a VGA-t amit vásároltam (GT520-at) majd postázza el nekem a HD4650-et, és azt kérném a HV-s adminoktól, hogy írjanak az eladóra, hogy a csereajánlatot fogadja el, hogy visszatudjam küldeni neki a VGA-t 1 nap használat után , és postázza el a HD4650et cserébe ! A VGA nem sérült postai úton, se a csomagolása se a belseje, illetve nem buheráltam húztam (tuningoltam) stb... !
Előre is köszönöm a segítséget !
Ui.: Az eladó még nem válaszolt az ajánlatomra azóta sem !
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Apple MacBook
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest