- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Jofogás-on eladtam egy Galaxy Tab 7 3.0-át, itt hardverapron-is hirdettem. A vevő előre utalta az árat, én elküldtem neki, ez kb 1 hónapja volt. Ma küld egy SMS-t, hogy ez nem a 3G-s verzió, ő meg azt vette meg tőlem, nézek, mondom lehet elírtam valamit, amikor hazaérek majd megnézem, gondoltam magamban.
Hazaérve leülök a gép elé, jön a másik SMS, hogy holnap feljelentést tesz ellenem, olyan címen, hogy én nem a megadott terméket hirdettem és indokolatlan haszonra tettem szert. Kicsit ideges lettem, addigra már kikerestem a hirdetésem itt és a jofogáson is, ahol tisztán látszik, hogy a hirdetésben sehol nem szerepel a 3G-szó. Azért gyorsan írtam egyet az ügyfélszolgálatnak is, ahol szintén megerősítették, hogy 3G-nélkül szerepel a hirdetés az ő rendszerükben is.
Felhívtam az illetőt, elmondtam neki, hogy ez tényleg nem szerepel sehol. Hardverapro archívumon és e-mailjeim között is megtalálható a jófogás visszaigazoló levele, amiben a hirdetés teljes szövege szerepel. Felajánlottam neki, hogy elküldöm és tisztázzuk a dolgot. Ő azonban azt állítja, hogy előtte van a hirdetésem és márpedig én 3G-s verziót hirdettem. Holnap pedig megteszi a feljelentést.
A dolog szépsége, hogy én egri vagyok ő pedig Pécs környékén él, szóval ha esetleg oda kerül a sor, mászhatok le az ügy miatt Pécsre? Illetve van most nekem ettől félnivalóm? Nem is igazán értem, mert gondoltam nem jött neki be a termék és amiatt csinálja ezt, de a visszavásárlást föl sem hozta.
Kicsit felhúzott a dolog.
Tudtok a témában valami okosat mondani?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest