- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
fRooStzzZ #1022 üzenetére
Igen,én egy Kanadait ismerek Ő mondjuk annyira ne szokott dicsekedni.Illetve amit te is mondtál hogy pl
Egy Mac book pro itthon olcsóbb mint mint kint.
Itt is egy komplett (mondjuk egy női fizu) az albérlet. egy másik fizu a kaja meg a benzin,meg a cigi persze ez
utóbbi nem kötelező.
Innen ilyen távlatból az látszik hogy szép házakban laknak,szép autójuk van,és nem remegnek hogy holnap miből fizetik be a számlát és mit esznek.Nekem ez utóbbi már elég is lenne.
Persze gondolom ott kell élni ahhoz hogy helyes következtetést lehessen levonni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest