- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
fRooStzzZ #1022 üzenetére
Igen,én egy Kanadait ismerek Ő mondjuk annyira ne szokott dicsekedni.Illetve amit te is mondtál hogy pl
Egy Mac book pro itthon olcsóbb mint mint kint.
Itt is egy komplett (mondjuk egy női fizu) az albérlet. egy másik fizu a kaja meg a benzin,meg a cigi persze ez
utóbbi nem kötelező.
Innen ilyen távlatból az látszik hogy szép házakban laknak,szép autójuk van,és nem remegnek hogy holnap miből fizetik be a számlát és mit esznek.Nekem ez utóbbi már elég is lenne.
Persze gondolom ott kell élni ahhoz hogy helyes következtetést lehessen levonni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest