- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaoru
senior tag
menjél ki japánba, ott biztos van, csak itthon nem müxene.
Egyébként meg nem értem mire ez a sok ketyere bele. Minnél többminden van benne, annál biztosabb, h hamarabb tönkremegy. Nekem van 1 nokia 3310esem, 1 hetet is kibír néma üzemmódban, aranyosan pityegő csengőhangja van, masszív felépítésű, mégis kicsi, kézre áll, és minden lényeges telefon funkciója meg van.
Azért a pénzért, amit ráköltesz egy ilyen szuper-hiper telefonra, külön-külön megveheted sokkal jobb minőségben azokat a dolgokat, amik elvégik ezt a funkciót neked ( és arra is tervezték, h azt csinálja pl. mp3 lejátszó).
No persze ez csak az én véleményem, én még anyámmal is képes vagyok veszekedni, azért mert vett egy kamrás telefont, mert neki olyan kelet, de annyira, h csak nal (amikor itt van a digifényképező), az 1 éve vett szuper színes nagykijelzős telefonja meg ment a szemétbe, mert tönkrement a kijelzője.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest