- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sowi
őstag
viszont talaltam egy sony nw-a 1000 nevezetu kutyut, na ez teccik
-
sowi
őstag
utanaolvasgattam az e200asnak amit belinkeltel, szar a hangja, fagyizik (ezt olyan arc review-jaban olvastam akinek a creative-tol az iriver-ig mindenfele lejatszoja van), remelem az is kiderul hogy konnyen karcos lesz...engedtessek mar meg hogy a sandisk, mpio meg ilyen szupermarkas keszulekektol ne vagjam hanyatt magam, nekem ez nem brand
-
sowi
őstag
ennyi erovel nyithatnank 1 mit esztek a creative zen-en, sony hd5-on, iriver mittomenmiabubanaton topicot is, kb hasonlo lenne mint ez
-
sowi
őstag
válasz
Csabifater #64 üzenetére
igen
-
sowi
őstag
válasz
bagyulajuve #56 üzenetére
mindent meg lehet tanulni, nekem ez jon be, neked az iaudio...masnak a creative...en senkit nem akarok meggyozni rola hogy csak es kizarolag ipodot vegyen, meg kell nezni az osszes playert, merlegelni kell az ar/dizajn/tudas haromszoget es utana mindenki maga donti el mit vesz, nope?
-
sowi
őstag
válasz
Motion_Blur #43 üzenetére
ocsibogyo tudod mit? ha jonne ki 3 havonta uj ipod, akkor 3 havonta cserelnem le, remelem elegge megalapoztam a divatmajom sznobsagomat te fotudor
-
sowi
őstag
miert ne lenne kiemelkedo a hasznalhatosaga? ilyen egyszeruen kezelheto mp3 playert meg nem lattam...tudomasul kell venni, egyvalamire jo zenehallgatasra, de arra nagyon...audiofilek kimeljenek pliz...en pl. anno MD-t nem vettem volna semmi penzert, ugyanazert amiert te ipodot nem vettel
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
válasz
Csabifater #39 üzenetére
csak az itunes progi kell hozza, az meg ingyen van
-
sowi
őstag
nekem is 4 gigas nano van, amiert ezt vettem: tetszett a dizajn, 4 giga nekem eleg, konnyu kezelni, radiot soha a budos eletben nem hallgatok,eq-t nem akarok buzeral, szimplan csak zenet akarok hallgatni diktafon meg ilyen baromsagok nelkul,mar nagyon regota ipodot hasznalok, volt mindenfelem ugyhogy engem behulyitett az apple de nem sajnalom, azt kapom amiert fizettem
viszont teny hogy a gyari cuccok horror aron vannak hozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest