- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #188 üzenetére
''...akarod bebizonyítani, hogy hülye vagyok...''
Írtam én ilyet? Nem, hát akkor?
Egyszerűen csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg jól látom/értem-e, hogy neked a kinézet, és kezelhetőség fontosabb egy zenelejátszónál, mint a hangminőség.
Nálam ugyanis a fontossági sorrend a következő:
1. hangminőség
2. szolgáltatások
3. kezelhetőség
4. kinézet/forma
''... csak gyenge szellemi képességeket...''
...én viszont nem ilyen reakciót vártam volna egy harmincas éveiben járó embertől, mint amilyen te is vagy. -
fotel
aktív tag
válasz
Derrrick #188 üzenetére
Azt írtad, hgoy bármihez hozzá lehet szokni az AutoGain miatt, és a dobozhang is eltűnik 10 perc után. A két mondatod között ok-okozati összefüggés van, tehát az értelme az, hogy hozzá lehet szokni a dobozhanghoz (te hozzá tudsz szokni) és 10 perc után olyan, mintha nem is lenne.
A szövegértelmezés lehet, hogy jobban megy Adamsky-nak, mint neked a szabatos fogalmazás. De ha ezt akartad leírni, akkor szvsz Adamsky semmit sem ferdített el. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #174 üzenetére
''...hogy a gyengébbek is megértsék...''
Ha jól emlékszem, nem adtam rá okot, hogy ilyen megalázó stílusban válaszolj, ugye? Akkor meg mire fel? Már az első nekem címzett hsz.-ed is kissé bicskanyitogató volt, de próbáltam visszafogni magam...
Asszem az ilyen emberekkel, mint amilyen te vagy nem érdemes vitázni.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
Derrrick #174 üzenetére
hello Derrrick, itt Hans
szóval elfogadom a te értékrendedet, leírom, hogy én a Sony NW-HD5-re milyen potokat adnák.
kinézet: 4 (amúgy meg nem érdekel, nem kell hányom ha ránézek, csajoknak meg nem ezzel akarok villogni.)
SW: 4 (ha ezalatt a felmásoló programot érted)
kezelés: 4,5 (van külön hangerő állító gomb, unlike iPod. az clickwheel vagy hogy hívják nekem nem teccik, próbáltam. nem használható így ''vakon'' a pléjer.)
PC-vel szinkronizálás: ez számomra értelmezhetetlen, ne szinkrózzon nekem senki semmit, köszönöm rá tudom másolni amir akarok.
Hang: 5 és ez a legfontosabb nekem. -
fotel
aktív tag
válasz
Derrrick #174 üzenetére
Creative vinyóként működik nem? Minek hozzá bármilyen program?
Egyébként kreditrendszerről hallottál? Szeirntem az alapvető különbség itt van, van aki a hangot egy szinten említi a többivel.
A hangról pedig: RightMark-al még mérhető is az alsó frekvenciatartományban az iPodok erőtlensége és a magas tartományban is. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #169 üzenetére
Marhára nem vágom mi bajod van, úgyhogy légyszíves kicsit konkrétabban.
Asszem én -- jelentését tekintve -- nem változtattam semmit az általad leírtakon. Tény, hogy kihagytam egy-két dolgot, de ezt is csak a lényeg kiemelése miatt.
Én ebből [link] a hsz.-ből azt olvastam ki, hogy te az iPOD hangját ''négyes alá''-ra értékeled. Így van vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest